perjantaina, lokakuuta 31, 2008

Syöttötuolin metsästystä


Jos joltakin vähemmän tarkkaavaiselta lukijalta on jäänyt huomaamatta, niin mainittakoon vielä, ettei minulla ole lapsia. Ja ei niitä tätä vauhtia ja elämänmenoa taida ns. luonnollisella tavalla tullakaan. Olen kuitenkin havainnut tarvitsevani syöttötuolin. Muilla ihmisillä kuitenkin on lapsia, ja on huomattavasti helpompaa - kaikille - kun pienen sankarin tai sankarittaren voi laittaa omaan tuoliinsa. Tosin, tajusin juuri myös että välillä näitä tuolintarvitsijoita on useampi kylässä kerralla, mutta sitten kai vaan arvotaan onnellinen tuoliin pääsijä/tai joutuja.
Alakerran kirpputorilta jo löytyikin sellainen vanha, valkoinen, kiva pinnatuoli mutta hintapyyntö oli 40 e! Törkeää sanon minä. Ensinnäkin olen vienyt sinne lahjoituksena paljon vaatteita, käyttötavaraa ja ihan suhteellisen asiallisia valaisimiakin. Olisin myös ollut valmis viemään vaihdossa vaikka yhden nojatuolin, jonka arvo olisi ylittänyt syöttuolin. Mutta ei. Siitä ei olisi ollut heille mitään iloa. Suhteeni kyseiseen kirpputoriin on siis päättynyt. Finito ja Caput! Tästä lähtien aion mennä merta edemmäs kalaan jos tarvitsen kirpputoripalveluita. Jokin raja sentään.
Mutta eivät syöttötuolit uusina ole aivan ilmaisia! Huh huh. Olisinko markka-aikana kuvitella että lastentuolista pitää maksaa yli 500 mk. Vaikkakin tietysti tuolia voi yhdessä perheessä useampi lapsi. Silti, saattaa olla että vieraani joutuvat tyytymään johonkin maallisempaan.
Yksi vaihtoehto olisi ostaa myös pari lastentuolia. Ne eivät käy vielä syöttötuoli-ikäisille, mutta ovat pidempään käyttökelpoisia kun jengi alkaa jo istua itse mutta aikuisten tuolilta ei vielä ylety. En tiennytkään että ikeassa on samoja tuoleja kuin itselläni on myös lastentuoleina. Junior Ingolf 39 e

Svan 199 e (tarjouksessa!) Brio Sit 159 e Tripp Trapp 169 (alk.) Ikean Antilop 13 e

Smile 157 e

Family 169 e

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ajattelitko että esim. Joge tarvisi tuota tuolia jo tänään?

MinkkiP

Norppa kirjoitti...

Kyllä. Pitää mennä vielä hakemaan sille sellanen kauluri ettei turhaan pyhävaatteet likastu, kun se kuitenkin pukeutuu juhlaan.

Nora kirjoitti...

Mustis heräs täällä. Mistä mä olen jäämässä tänään paitsi? ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...