lauantaina, maaliskuuta 20, 2010

Miksi Helsingissä naiset eivät käytä pikkukenkiä?

6 kommenttia:

Joku kirjoitti...

Eilen juuri ihailin, syystä, kumisaappaita naisten jaloissa, ja mietin, miksi naisille on tarjolla näppäriä ja värikkäitä kumisaappaita ja niitä on OK käyttää, mutta jos mies laittaa ne isot mustat nokialaiset jalkaan kaupungissa, hän on auttamatta maalaisjuntti. :-) (No, kalossit kai olisivat miehille vaihtoehtona tarjolla.)

Tämä kaikki on tietysti vain omaa rajoittuneisuuttani, ei kai mikään estä minua marssimasta kauppaan ja ostamasta kanarialinnun keltaisia tai muita kirkkaasti kuvioituja päivänpiristäjiä, ja huolettomasti vihellellen lompsimasta loskassa niillä.

Anti Sport kirjoitti...

Ysv!

Ansku kirjoitti...

Voi apua!

Norppa kirjoitti...

Ansku: Millaset ne kelit siellä on? :) Tämä kuva ruokatunnilta, muutaman metrin päästä työpaikan ovesta. Jalassa nahkasaappaat ja vettä rakennuksen seinästä jalkakäytävän reunaan saakka. Mutta kevät on tulossa! ;)

Joku: olen huomannut, että yllättävän moni meilläpäin käyttää kumisaappaita työmatkoillaan. Naiset sekä etenkin nuoremmat tytöt muutenkin. Eilen ihastelin kun erään tytön kauniit keltaiset kumisaappaat näkyivät jo kaukaa kun pariskunta muuten oli pukeutunut sävy sävyyn mustaan.
Mutta ihan totta, miehille on myös muita saappaita kuin vain isot mustat nokialaiset.

Anti Sport: nyt ei ihan kirjainyhdistelmäsi avautunut, ajattelin että tarjoaisit kumisaapasmalliksi YSL:ia?

Anti Sport kirjoitti...

Yhdyssanavirhe!

Pau kirjoitti...

You nailed it, Norppanen!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...