sunnuntaina, heinäkuuta 22, 2012

Ihmisten ilmoilla - osa II


Pikku-norppana kävin kesällä leireillä. Oli seurakunnan tyttöleiriä, kaupungin kesäleiriä, ratsastusleiriä ja tulihan sitä telttailtua viikko jos toinenkin myös Nuorten Kotkien leireillä.
Koska itselläni ei ollut sisaruksia ja olin verrattain sosiaalinen ja sopeutuvainen lapsi, leirit sopivat kesäohjelmaan kuin tilauksesta. Kavereita ja tekemistä - mitä muuta pikku kaupungin lapsi voi toivoa?

Aikuisena viikonloppu Porissa - vieraiden kanssa, vastannee eräänlaista kesäleiriä. Pakko ei ole tykätä -  mutta jos homma sujuu, on kaksinverroin hauskempaa. Kiitos yösijan suoneille uusille ystäville(näin uskallan varovaisesti toivoa). Opin ainakin, että rakkautta on ostaa pastakone, pestä matto oksennuksesta, kuumavesi tulee asuntoihin tehtaasta, tukanpesu on turhaa, nea kirjoitetaan yhdellä i:llä, suukkosen voi antaa jokaiselle vastaantulijalle esim. viikolla 31 - ja hei - YMCM tahdissa voi käsin tehdä kirjaimia..ja tulihan sekin selväksi, että Hard Rock Cafe ja Harley Davidson..ovat niin sama juttu.

3 kommenttia:

chr. kirjoitti...

Paljon saa mahtumaan viikonloppuun ja vuorokauteenkin.
Mainio lista kirjoituksen kopussa, voisivat olla seuraavien kirjoitusten otsikoita.
(Ensi viikonloppuna on Faces-festari!)

chr. kirjoitti...

Ällät niin lopussa, että ilmaantuvat "kopussa"?
Piti siis olla:
"Mainio lista kirjoituksen lopussa.."

Norppa kirjoitti...

Listasta unohtui vielä: "aina pitää soittaa 020202:een" JA, mikä chr tuosta sinun kommentistasi tuli vielä mieleen; ei tarvitse korjata kun kaikki ymmärtää kuitenkin ;) Vaikkakin hauska korjaus.
Entisellä pomollani menivät kerran ällät ja koot sekaisin kun lähetti sähköpostia ja tilasi piKKu lämmintä syötävää...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...