tiistaina, marraskuuta 20, 2012

Viherpeukalo hunningolla

Reetalta Pellonperältä tuli tunnustus - kiitos! Ja sen alla mahdollisuus osallistua toiseen haasteeseen, minkä kysymys kuului: "Mitä kasvihankintoja aiot tehdä ensi vuonna, kerro yksi tai vaikka sata!" 
Kröhöm. Kulunut vuosi ei ole ollut itselleni mikään hortonominen menestystarina. Valitettavasti. Pihanhoidollisesti se on sujunut ensimmäistä vuotta huonommin.. Taisi olla aloittelijan tuuria kun kasvimaalla perunat ja tillit kukoistivat melko mukavasti. Tämän vuotisten lavakaulusten kanssa on puolestaan olivat todella niin ja näin. Olo on hieman lannistunut. Toivon, että laskusuhdanne on kausittaista. Kriikunapuutkin antavat satoa vain joka toinen vuosi. Ehkä ensi keväänä on taas minunkin vuoroni
Sen verran optimistinen kuitenkin olen, että ensi vuodeksi olen varannut kaupungilta viljelypalstan. Sinne voi sielunsa kyllyydestä istuttaa sitten juuresta poikineen. Ehkä perehdyn hieman paremmin vielä taimien esikasvatukseen. 
Hankinnoista en tiedä. Kirsikkapuuta kaipaan, ehkä myös punaista herukkaa. Kevääksi kukkia ja syksyksi satoa. "Tee se itse"-puutarhani pääsi jonkinlaiseen alkuun tänä vuonna, mutta nyt jo valmiiksi epäilyttää, että mitkäköhän kasvit sieltä ensi keväänä nousevat. Jos mitkään. 
Suunta on siis ensi keväänä vain ylöspäin, vaikka muistelen kyllä kitkeneeni yhden jos toisenkin tunnin vuohenputkea pihalta tänäkin vuonna. 

5 kommenttia:

Joku kirjoitti...

ITE-puutarha kunniaan!

Norppa kirjoitti...

Kesällä laitan kuvia tulemaan! :)

Reeta kirjoitti...

Kiva ku vastailit :D Tsemppiä puutarhanhoidon kanssa! Vuohenputki on kyl paha vihollinen... Kuvia odotellessa :)

Norppa kirjoitti...

Jotenkin tämä vuosi vain ei ollut The Menestys. Ehkä sitä sitten kevään taas koittaessa uudella innolla - ja jospa sitä saisi jotain aikaiseksi tämän talven aikana sisätiloissa, niin siinähän se olisi taas - tasapaino :)

Tiina Rönnberg kirjoitti...

Ja lisää haasteita , vaikkapa niistä kasveista tai jostain menestyksekkäämmistä kesämuistoista ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...