keskiviikkona, elokuuta 06, 2014

Miten kesä meni?

Sain itseni kiinni, toistelemasta klassikkoa. Viime päivinä kun joku on kysynyt miten kesä meni, olen vastannut: "Nopeasti." 
Eikö minulla ole kesästä muuta sanottavaa kuin, että se meni nopeasti. Vai onko kysymyksestämme tullut amerikkalaistyylinen "how are you", johon ei oikeastaan odotetakaan vastausta..Kuuluu vain vasta, että "hyvin kiitos" ja sitten jatketaankin jo muista aiheista.
Talvesta ei kysytä miten se meni. Hitaastihan se menee. Junnaten jäitä poltellessa - kaikkihan sen tietävät. Kesästä kysytään, koska halutaan kuulla  lomista, seikkailuista, onnesta ja ilosta, auringosta, mansikoista, rannoista ja pitkään nukutuista aamuista. Tai aikaisin tehdyistä aamulenkeistä. En tehnyt niitä  yhtään.
Kesää ei saisi odottaa kuin viikonloppuja, eikä sen loppumista pitäisi murehtia kuin sunnuntaina tulevaa maanantaita. Tulevassa syksyssä on taas raikkautta, reippautta ja tekemisen meininkiä, ja jos talvi suo lunta - niin jospa se talvikin sujuisi nopeasti ulkoillessa, villasukissa lukiessa ja vaikkapa ihan tavallisesta arjesta nauttien.

Ja tämä kaikki  tuli mieleen Fok it -sarjakuvasta.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...