sunnuntaina, heinäkuuta 01, 2007

Vielä hakee

Loman tajuamiseen menee yleensä viikko. (tai koko kesä) Ensimmäiset päivät ovat vielä täysin koomahenkistä ja menevät viimeisen työviikon jälkimainingeissa.
Viikonloppu meni hyvin syntymäpäivä henkisesti. Perjantaina pienimuotoisesti ylläripylläri hengessä, ja lauantaina suunnitellusti turunpuolessa.
Ensimmäisenä juhlistimme yllisjuhlia nalle puh -hatuin, joiden korjaamiseen tarvittiin ensiapuhätäryhmää tuon tuosta. Eräskin nainen "oli melkein leiponut kakkua ja mustikkapiirakkaa", joka olisi riittänyt ainakin tuplaporukalle. Mutta kun laittaa posliinilautasta vieraiden mukaan, ja pakkaa toisille ruokaa kylmälaukkuun niin ei lomalle lähtiessä jää aivan järjetöntä ylijäämää jääkaappiin. Sankaritar tuntui olevan tyytyväinen saamaansa vesipyssyyn, naturesuihkugeeliin(ei, se ei ollut mikään vihje), ja purjehduskännykkäkoteloonsa, joka saisi useamman insinöörin kateelliseksi.. Tyyliä sen olla pitää. Lewiksen viiden langan farkut tai ei. Kuka huusikaan " hei pojaaat, mun käsi koskee mun paljasta takapuolta.." Myös Alastomat naiset pienessä yksiössä on yllättävän suosittu syntymäpäivä-ohjelmanumero. Ainakin pöydän toisella puolella kuunnelleille. Tytöt..mistä noi teidän jutut oikein tulee??
Yllättävän usein ruokaseurue tarvitsi myös Fisarssin(ei, tässä ei ole tahaton kirjoitusvirhe) puutarha/kalasaksia. Ja minkki P:tä pitää kiittää tuparilahjasta. Ruusukuvioinen essu! Se on niiiiin mä! Ja kuten todettiin, sen alle voi laittaa mitä vaan...ja se päällä, voi mennä iiiiiiihan minne vaan. (ja patakinnas sihisee jos sitä lähestyy liian tungettelevasti)
Vaikka perjantaina pääsi nukkumaan jo kahden aikaan, ja lauantaina jopa hieman ennen, tuntuu eräänkin naisen kroppa hakevan vielä parhainta kesäteräänsä.
Lauantaina sitten hyttyssyömäksi Ruissaloon, jossa toivottavasti riekumme myös ensi sunnuntaina. Kiitos Inksu ja Jude kyydistä. Matka menee nopeasti kun lapsettomat ihmiset keskustelevat vauvoista ja lapsista. Ohjelmana Ruissalossa oli jännittäviä rastitehtäviä. Oman tiiini nimeksi tuli Kickkelssonit H:lla.. (ei, tällä kertaa se ei ollut minun ideani) Ja pärjäsimme vallan mainiosti, emme olleet edes viimeisiä. Emmehän..Kuulin useampaan otteeseen illan aikana kuinka kiva entinen permanenttini oli ollut, ja piti oikein käydä katsomassa peilistä että kuinka kulahtaneelta sitä oikein näytti..Lupaan palata takaisin 90-luvulle kun muutan takaisin Turkuun.
Ja sitten aikuisen naisen tavoin äidin ja isäpuolen auton takapenkillä kotiin..
Ensimmäisenä lomapäivänä herään, siis Loimaalta.

ps. ..kun oli puhetta siitä mitä blogissa kerrotaan, ja mitä jää rivien väliin..niin rivien väliin ei välttämättä täytyisi jättää mitään. Tyttöjen pukuhuone

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hangon huuteluista huolimatta, kroppaa huutaa enemmän sitä Vierumäkeä nyt perjantaina.

Prepe kirjoitti...

Kävin tyttöjen pukuhuoneessa...olen sanaton...älkää kertoko millä nimimerkillä kirjoitatte siellä. En halua välttämättä tietää...Perjantaina täälläkin alkaa loma. Sitä odotellessa.

Anonyymi kirjoitti...

Siis perjantaista kiitos järjestelytoimikunnalle, ja herrasmiehethän kuuntelee mielellään tarinoita nakustipaloista sekä 5 langan farkuista.

Seuraavan sadepäivän lukemiset löytyy kyllä tyttöjen pukuhuoneesta.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...