perjantaina, heinäkuuta 06, 2007

Norpan kanssa golffaamaan

Koska yksi pieni rivi edellisen postauksen loppupuolella sai jo puhelimen piippaamaan niin eiköhän sekoiteta pakkaa oikein kunnolla.
Saamani tekstiviesti: " golffaamaan, ootko sä käynyt hermojen vaihdossa??" oli mielestäni hivenen turhan ennakkoasenteinen ja vihjaileva.
Näkisin että halutessaan tempperamenttiaan on ainakin periaatetasolla mahdollisuus hillitä millä tahansa kentällä, etenkin kun tenniskentälläkin olen pystynyt jo pitkään teeskentelemään itselleni ei niin luonteenomaisia käytöstapoja sekä hermojen hallintaa. V-sanaa on lipsahtanut suusta vain nivelsiteiden antaessa periksi, ja muutenkin mahdolliset mielenilmaukset ovat korkeintaan heijastuneet muutamaa milliä paremmasta ryhdistä.
Niin että eiköhän lähdetä rangelle treenaamaan. Kesää ja yllätyksiä on vielä jäljellä. Vapaaehtoiset voivat nyt ilmoittautua.
Tosin viestin lähettäjän mielestä kentällä hillittyä on vain ollut pukeutumiseni..(vahva vastalause)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Arvaa kenellä on muutama lainamaila mukana tän viikonlopun retkelle? (muuten ei olisi, mutta Nora kävi ne eilen ystävällisesti heittämässä Casinon terdelle...)

Norppa kirjoitti...

hei, mitä tossa nyt vois sattua..!
piirakka tuli nyt uunista, kaupassa en oo ehtinyt käydä..yllis..mutta sillä sitten mennään mitä on!

Anonyymi kirjoitti...

Kaupassa käydään matkalla. Eihän sitä kukaan mitään retkieväitä ennakkoon ostele! Onko Kossu muka käynyt kaupassa?

Prepe kirjoitti...

Mitä, mitä, mitä!!!? KOhta huomaat hurahtaneesi eikä sinulla ole enää muuta elämää. Mutta hei: ei se haittaa. Golf on kuin elämä: hirvittävää puurtamista, epäonnistumisia ja pettymyksiä. Mutta ne onnistumisen hetket joita silloin tällöin tulee: kaikki on sen arvoista!

Norppa kirjoitti...

mut prepe hyvä, tota varten on jo tennis!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...