perjantaina, lokakuuta 26, 2007

Pinkkiä ja Nenäpäivää bussissa

Hauska yllätys tänään oli kun bussikuskina olikin nuori nainen ihanan vaaleanpunaisessa hupparissaan tikkari suussa. Tämä reipas nuori nainen toivotti kaikille hyvin selkeästi hyvää huomenta yksi kerrallaan ja huusipa vielä "heippaaa!" kun matkustaja jäi kyydistä. Aivan loistavaa. Satuin vielä istumaan melko lähellä kuljettajaa ja kun on tottunut katsomaan hieman värittömämpiä mieskolleegoita, sai Ms Pink hymyn huulille. Hyvin mimmi ajoi ja hoiti hommansa. Lisää tätä.
Bussissa oli muutenkin hyvin sosiaalinen päivä. Ylen Nenäpäivän kunniaksi eräskin mies oli laittanut punaisen nenän päähänsä(omani oli nuivasti kassissa), ja kun kaveri huomasi pari vuotiaan lapsen isänsä kanssa, päätti hän luovuttaa nenäsä lapselle, josta lapsi isineen ilahtui. Tosin nenä päätyi kokonsa vuoksi sylissä olleelle nallelle mutta taas ympärillä olijoita hymyilytti ja sekä antajalle että saajalle tuli hyvä mieli.
Suomalainen puhuu siis sittenkin!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oletkohan törmännyt city lehden mukaan kaupungin parhaimpaa bussikuskiin? Ainakin lehti kuvaili tätä henkilöä ystävälliseksi ja iloiseksi joka tervehtii asiakkaita ja on aina iloisella päällä.

Anonyymi kirjoitti...

Juurikin tuosta kuisman mainitsemasta kuskista luin itekin jokunen aika sitten... Saa kuulemma ~90% hkl:lle tulleesta positiivisesta palautteesta =)

Tukholman tyttö kirjoitti...

Olet siis törmännyt harvinaiseen ilmiöön: suomalainen puhuu, ja vielä harvinaisempaan ilmiöön: iloinen bussikuski! :D

Haastoin sut, lue mun blogista. Ja haastan sut myös jälkijättöisesti bloggausnäkymä-meemiin!

Anonyymi kirjoitti...

Tuo ei kyllä niin yhtään kuulosta pk-seutulaiselta bussilta.
Kyllä sitä välillä itseäänki miettii että miten pienellä vaivalla sais niin monen hyvälle tuulelle. Ja vieläpä ihan ilmatteeks.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...