perjantaina, maaliskuuta 13, 2009

Turhuuden markkinoilla

Osallistuin tänään l(a)amantorjuntaan hankkimalla enemmän silmäripsiä! Kyllä. Ripsiä. Silmiin. Tuin suomalaista yrittäjää ja hankin jotakin aivan tarpeetonta ja turhaa.
Idea myytiin minulle viime kampaajakäynnillä osana laamankarkoitus-kamppista. Eipä siinä sitten mitään. Ookoo ja päivät varaukseen. Ensimmäinen aika tarvittiin ripsien kestovärjäykseen ja toinen ripsien kiinnittämiseen. Itseasiassa ripseni ovat aina olleet melko pitkähköt ja mustat, etten sinänsä ole osannut kaivatakaan lisäripsiä mutta idea kuullosti niin sopivan turhalta.
Ja sitä se onkin. Pitkät ja tuuheat räpsyttelyripset. Bonukseksi ripsien juuriin kiinnitettiin vielä bling-bling timantti.
Mutta päivän todellinen piilokamerahetki tuli kun kampaajani innostui esittelemään ripsiäni seuraavalle (mies)asiakkaalle. " Hei tule nyt ihmeessä räpsyttelemään Ekillekin millaset bambin-ripset sulla on". Mielelläni olisin jättänyt väliin. En tiedä olisiko sillä hetkellä pitänyt sääliä enemmän miestä vai minua mutta olipahan taas puoliminuuttinen sekin.. " Eeeheeh - tässäpä minä ihan luonnollisesti tulen esittelemään ripsiäni täysin tuntemattomalle miehelle, jonka aivan yhtä luonnollisesti pitää kehua niitä, kummankin tuntiessa olonsa yhtä luonnolliseksi kuin Kannuksen Martta Tuska-festivaaleilla." En tiedä tilasiko Eki samanlaiset.
Olen onneksi menossa huomenna ystäväni häihin, joten lisäripsien ansiosta tuntuu, että kerrankin olen skarpannut. Kunnes morsianta halatessani osa ripsistäni jää kiinni hänen pukuunsa, tai illan aikana keskustellessani onnistun tiputtamaan niitä naapurini lasiin. Mutta ihaninta olisi jos en vielä ensimmäisenä aamuna löytäisi niitä kaikkia tyynyltäni.

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Nyt jos koskaan kuva kertoisi enemmän kuin tuhat kehuvaa sanaa.

Tukholman tyttö kirjoitti...

Tämä pitäisi kyllä nähdä! Mahtava juttu, miten kävi, pysyivätkö ripset päässä koko häämenojen ajan?

Norppa kirjoitti...

Itseasiassa ripset ovat kovinkin luonnollisen näköiset, onneksi, koska ei ollutkaan tarkoitus tehdä mitään DragQueen lookkia. Eikä kukaan esim. pyörtyillyt häissä ja kehunut täydellisiä tähtisilmiäni. ;) Tosin kyseisessä juhlassa onkin kai tarkoitus ihastella morsianta. (joka olikin oikein ihastuttava)
Mutta siis nähtävästi nämä ns. "kestoripset" kestävät elämää kyyneleineen päivineen.
Voisin kuvitella, että jos itsellä on kovinkin vaaleat ripset tai lyhyehköt, niin tämä vaihtoehto olisi täydellinen vaihtoehto ainaiselle ripsivärin laittamiselle! Hyvässä lykyssä ripset pysyvät mukana menossa kokonaisen kuukauden, ja joissakin paikoissa jopa yksi "huoltokerta" sisältyy hintaan.

Katja Tanskanen kirjoitti...

Koko elämämme on toisinaan kuin turhuuden markkinat.

Enemmän rakkautta, enemmän rahaa, enemmän hyvää ja pahaa.

Enemmän silmäripsiä on periaatteessa aivan yhtä järkevää kuin mikä tahansa muukin mitä tahdomme enemmän.

Perustarpeet tyydytetään markkinoilla, joiden lait ovat monelle ankarat.

Elämästä saa silti nauttia:)

Tukholman tyttö kirjoitti...

Kuulostaa about samalta kuin rakennekynnet. Omat on ihan nysät, ei muuta kuin hommaamaan uudet. Mutta kun korjaukseen tarvitsee mennä kerran kuussa (tai joka kolmas viikko), kellä oikeesti on tällaiseen turhuuteen aikaa? Vaikka rahaa siis olisikin...

Norppa kirjoitti...

Mari-Johanna, mietin samaa aluksi mutta mitä useampi päivä menee, sitä paremmalta tuntuu! Värjättyjen kulmien ja lisäripsien ansiosta näyttää jo heti aamusta vähän enemmän elossa olevalta, ja on itselleni kyllä se "ettei tarvi pestä joka ilta ripsiväriä kasvoilta" tuntuu tosi juhlalta. Tässä saattaa nyt käydä kuitenkin niin että olen koukahtamassa, vaikka ensin epäilin.. Täytyy myös tunnustaa, että tämä kokeilu tuli sellaisella alennuksella, että missään muussa tapauksessa en edes miettisi asiaa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...