sunnuntaina, helmikuuta 14, 2010

Ystävällistä laskiaista

Olen enenevissä määrin sitä mieltä että arjen juhlahetket pesevät kirkkaasti ns. sovitut juhlapäivät. Mutta se ei silti tarkoita sitä ettenkö voisi toivottaa kaikille mitä Parhainta & Hyvää Ystävänpäivää ja Iloista laskiaista! 
Eilen illalla  istuimme iltaa teatterin jälkeen, pitkässä pöydässä, sekalaisessa sakissa. Oli parasta nähdä hymyileviä, vilkkaasti keskustelevia ihmisiä ympärillä, ja tuli sellainen olo että "tätä tarkoittaa ystävänpäivä". Ei tarvitse olla kalenterissa merkintää että "tänään arvostamme toistemme ominaisuuksia", vaan  ilman suurempia sopimisia saman henkiset ihmiset löytävät tiensä samaan paikkaan. Välillä sananvaihto oli hurjaakin pöydän ympärillä, välillä taas kalloja lyötiin yhteen konkreettisesti mutta muutama henkeväkin keskustelu käytiin siinä leppoisan istuskelun lomassa. Ilmassa oli suurta Ystävyysjuhlan tuntua ja ymmärsin, että tilausta olisi vilkkaammellkin tapaamistahdille.
Elämässä yksi hienoimpia asioita on, että ihminen voi saada ystäviä minkä ikäisenä tahansa, mistä tahansa. Koskaan ei ole liian vanha löytämään saman henkistä ystävää, eikä mikään paikka ole mahdoton uuden ystävyyssuhteen solmimiseen.
Kyllä, olen kiitollinen teille kaikille hienoille, hauskoille, kiinnostaville, hyville ja upeille ihmisille, jotka olette rikastuttaneet elämääni niin suuresti!

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...