sunnuntaina, marraskuuta 28, 2010

Viimeisiä fiilstelyjä

Viimeinen sunnuntain näissä merkeissä Vallilan lautalattioilla. Istun tyynyllä, kone sylissäni koska sohvan lähti eilen uuden kodin varastoon. Pöytänä toimii väärin päin käännetty muuttolaatikko ja sisustus on muutenkin hyvin riisuttu ja hmmm..kirpputorimainen.
Muuttaminen työpaikan pikkujoulujen jälkeen, ei ole ideaali ajatus. Ei ainakaan, jos on vielä solidaarisesti osallistunut jatkoille aamu viiteen.. Mutta kaikkien todennäköisyyslaskelmien vastaisesti iso osa irtamistosta siirtyi kuntarajojen välilä. Kiitos ystävien, jotka tulivat täällä ja siellä päässä jeesaamaan.
"Enää on jäljellä kaikkea pientä". Kaikki vähänkään muuttaneet tietävät, että se tarkoittaa vielä toista kokonaista päivää. Mutta parempi näin. Koska aikataulukapeikko on  todellinen, helpottaa kun tietää jo tässä vaiheessa, että ne suuret tavarat joista ei omin voimin selviydy, ovat pois urakasta.
Nyt pakkaamaan.
Hyvää mieltä kaikille pian lähestyvälle vuoden viimeiselle kuukaudelle!

5 kommenttia:

Joku kirjoitti...

Onnea siihen uuteenkin kotiin! :-)

Norppa kirjoitti...

Kiitos Joku! Yleisin kommentti viime päivä on ollut; "Tsemppiä!". ;)

Hanna Kopra kirjoitti...

Tämä viikonloppu on ollut pikkujoulujen ja muuttojen high season. Molemmistahan tulee paikat kipeeksi, mutta kun ne on taas ohi, on olo kuin pikku lapsella - autuas.

Onnea uuteen kotiin! L=Loistokas

(Mun sanavahvistussana on: pyllyne)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Osoitemuutoskorttia odotellessa :)

t:Pulina

Norppa kirjoitti...

Pulina, tulossa on, tulossa on! ;D

Hna, kun kello on tarpeeksi, jaksaa pyllyne:kin naurattaa :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...