torstaina, joulukuuta 16, 2010

Myöhässä - Joulusta

Niin hyvin kuin kaikki mielessäni alkoi, kävi kuitenkin käytännössä niin, että olen auttamattomasti myöhässä joulusta. Lahjat ostamatta, koristeet hankkimatta ja jopa osa korteista postittamatta(tietäisipä edes mitkä niistä...) Niin, että tiedoksi vain Joulupukille - kuromiseen menee ainakin viikko, kannattaa tulla meidän ovelle vasta joskus loppiaisen tienoilla.
No. Onneksi on positiivinen luonne. Huolimatta siitä, ettei porkkanalaatikko tuoksu ja ässä-piparit valmistu pellillä, olen äärinmäisen iloinen, että pesukone tuli tänään kytkettyä. Myös kala-auton piipahtaminen uudella kotikadulla oli iloinen yllätys.
Muuten arki on ihan peruskunnossa. Muuttolaatikot ovat suurinmaksi osaksi purkamatta, suihkuhuone purettu muttei mitään käsitystä sen tulevasta toiminnallisuudesta ja villasukkia on hyvä olla ainakin kahdet jotta tarkenee.(kiitos isosiskoille, jotka lähettivät Pietarsaaresta todella tarpeellisen ja lämpimän joulupaketin) Kotiin ehtii töistä nykyisellä systeemillä iltaseitsemän aikaan. Ensimmäinen tunti siitä meneekin taloa lämmittäessä ja ruokaa tehdessä. Hyvässä lykyssä tulet syttyvät, eikä ruoka pala pohjaan. Toisinaan ei ole se hyvä lykky. 
jk. JA mikä tietysti  tässä on huolestuttavinta - jopa syntymäpäiväjuhlat ovat järjestämättä! Onneksi isoäiti-norppa täyttää vastapainoksi 80-vuotta pari päivää aikaisemmin, niin voin kerrankin ajatella, että on jokin todellinen Suurempi Juhla, jonka vuoksi pitää matalampaa profiilia..

2 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Norppaseni, et sä olet myöhässä. Sen tekee mitä parhaaksi näkee, kuka määrää mitä jouluna pitää olla?

No, jos sä mietit tuota viime viikolla, niin mun pitäisi varmaan nyt sitten alkaa miettiä. En ole nimittäin tehnyt vielä mitään, neljä yötä jouluun on...

Norppa kirjoitti...

Joo mut Nora, kyllähän kaiken ehtii, minkä tarviikin ehtiä mutta olipa mahtavaa eilen saada oikein kunnon vanhan ajan paniikki. "Tästä ei kyllä nyt tule yhtään mitään." Ihan parasta :D Oikein itteeki nauratti, että alkoi pitkästä aikaa tuntua joulun valmistelulta.
Mutta sittenpä vain otin ns järjen käteen ja aloin hoitaa asioita yksi kerrallaan. Hyvin ehtii. Aina on ehtinyt. Usein vielä jouluaattoaamunakin. Iloista joulun valmistelua Nora! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...