perjantaina, syyskuuta 23, 2011

Tänään me kaikki onnistumme

hyvää kansallista "Tänään onnistut päivää!. Tänään onnistut päivänä, huomaat kuinka aamu alkaa mukavasti oikealla jalalla. Saat pitkään rästissä olleet hommat tehtyä ennätysajassa ja voit olla itseesi syystäkin tyytyväinen. Päivä jatkuu innovoivasti ideoiden ja tunnet kuinka onnistumisen flow saattaa sinua kohti lounasta. Iltapäivällä huomaatkin kuinka melkein huomaamatta olet onnistunut hoitamaan ensi viikonkin listalla olevia asioita ennätyksellisen tehokkaasti ja tavallisen maanantaiangstin sijaan, suhtaudutkin tulevaan jo melkein odottaen. Ansaittua viikonloppua lähdet viettämään hyvillä mielin ja ylpeänä omista aikaansaannoksistasi. Hienoa! Onnistuminen sopii meille suomalaisille.

3 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Ai semmoinenkin päivä on....Siispä toivottelen hyvää onnistumista:D

Norppa kirjoitti...

Yaliean, no jos et kerro kenellekään, niin voin paljastaa, ettei sellasta aivan virallisesti ole mutta itse "perustin" sellaisen täksi päiväksi kun facebookissa kiertää kaikenlaisiä "älä tee tätä tai mutta tee sen sijaan tätä" -päiviä yms. ja kun joskus kuorossa valitetaan, ettei suomalaisilta onnistu mikään niin päätin ottaa asiaan hieman optimistisemman otteen. ;)
Mutta oikein onnistunutta päivää myös Sinulle sinne hieman kauemmaksi!

Joku kirjoitti...

Mä onnistuin! Kiitti!

(En muista enää, missä, mutta tärkeintä kai, että. En kuitenkaan kasvamaan pituutta 1,5 senttiä yhdessä päivässä. Catwalkeille vaan, viimeistään! :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...