tiistaina, lokakuuta 18, 2011

Ajatus, toteutus ja käytäntö

Voi kun toivoisin, että otsikko liittyisi nyt omaan toimintaani mutta tyydyn kehumaan (hieman turhahkoa mutta niin ilahduttavaa) tämän päivän teekuppilöydöstä.
Kävellessäni ruokatunnilla Vuorikadulla Ulla Olive liikkeen ohi, kiinnittyi katse ihastuttaherättäviin teekuppeihin. Liikkeeseen sisään, ja menoahan se oli. Everyday solutions by magisso. Löydöstä paransi entisestään vielä tieto, että kyse oli suomalaisesta innovaatiosta ja kuppisihti yhdistelmä on saanut myös  reddot design awards kunniamaininnan 2011.
Järkevä idea ja toteutus! Teekupissa on valmiina sihti jonne teelehdet laitetaan. Tämän jälkeen kuppiin kaadetaan vesi, ja kun tee on hautunut tarpeeksi, kuppia vain käännetään ja muotoilu hoitaa loput. Teelehdet jäävät siististi siivilään ja tee on valmista nautittavaksi. Luonnollisesti siivilän voi irroittaa ja pestä tiskikoneessa. Nyt vain heräteostoksen tehnyt jäi miettimään, että pitäisikö näitä olla kotona kaksi...

5 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Me ihasteltiin noita Habitare-messuilla. Samalla osastolla oli muitakin hienoja suomalaisinnovaatioita, kuten se kakkulapio, youknow?

Ja kiitos vinkistä, jos noita hankkisi meillekin pari...

Joku kirjoitti...

Kaikkea hyvää yleensä pitäisi olla kaksi.

Minkki P kirjoitti...

Ei tietenkään tarvi kahta. Ethän sä nyt voi kahdesta mukista juoda yhtä aikaa... ;)

Joku kirjoitti...

Jaaha. Taitaa olla aika minun mennä valmistamaan kulhollinen spaghettia ja katsoa mitä tapahtuu.

Vai ymmärsinkö tämän ajatuksen nyt jotenkin tarpeettoman konkreettisesti? :-)

Norppa kirjoitti...

Joku:joskus liian konkreettisesti ajattelemisessa on niin sanotut haasteelliset hetkensä... Mutta itsellenikin jäi tuon lausahduksen perinmäinen ydin hieman hämäräksi kun kuulin sen keskellä "brändäys äänen avulla" luentoa.

MinkkiP: lähinnä olin huolissani, että mistä sitten täydellistä teetä ansaitsevat Ystäväni juovat..? ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...