perjantaina, lokakuuta 14, 2011

Ei muuta kuin hiekkapaperia naamaan ja johan hehkuu

Se on sitten tämän alkusyksyn turhin ostoskin hoidettu pois alta. Toivottavasti. Heittäydyin nimittäin - taas kerran -  mainoksen uhriksi ja keskelle tarjoustietä. Tällä kertaa tiesin välttämättä tarvitsevani  kasvoilleni hellävaraisen ja ihoa uudistavan timanttihionnan. Tietysti 60 prosentin alennuksella. Kyllä, sähköpostiin putkahtanut citydeal-tarjous sai koukkuunsa, koska kukapa ei haluaisi heleitä ja kirkastuneita kasvoja..?
Eikun petiin pitkälleen ja sitten nuori tyttönen vetäisee kasvot sileäksi hiomalaikalla. Sillä siltä se juuri näytti. Ja vähän tuntuikin. Välillä hioja joutui pyyhkäisemään ylimääräisiä roiskuvia hiomavesiä poskelta mutta ei siinä kauaa mennyt. Ei muuta kuin tossut jalkaan ja kiitos.
Erittäin opettavaista, eikä todellakaan mitenkään arjen luksusta - ja mietin kyllä siinä  hiomapedillä maatessani, että mitä se oli mitä turhuudenroviolla poltettiinkaan? 

2 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Mutta toivottavasti tuli kuitenkin hyvä olo tuosta peiliin katsoessa.Vai huomasiko sitä käsittelyä yhtään?

Norppa kirjoitti...

Yaleian, no seuraavana aamuna vilkaisin, että ehkäpä sittenkin iho saattoi olla kirkkaampi ja oikeastaan taitaa se tuntua nytkin tasaisemmalta, joten ei se ihan hukkaan tainnutkaan mennä. Enemmänkin vain nauratti oma turhamaisuus.
Ja toisaalta, yleensähän naiset käyvät kauneushoidoissa, jotta saavat hetken rentoutua ja nauttia hoidosta sekä hyvän tuoksuisista, laadukkaista tuotteista. Kyseisessä paikassa ei rasvojen kanssa läträilty vaan homma oli sillä selvä. Ehkäpä siinä oli sitten alennus huomioon ottaen hinta/laatusuhde kohdillaan ja kustannukset myös minimoitu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...