keskiviikkona, toukokuuta 29, 2013

Tilanne Syyriassa edelleen vaikea

Syyria. Sitä saa elämässään olla kiitollinen niin monesta asiasta. Yksi on sekin, ettei ole joutunut asumaan viimeistä paria vuotta Syyriassa. Asia muistui mieleen kun selasin Saunakirjaa, jonne on tullut aina raapustettua pari riviä kuluneesta päivästä.Yksityiskohdat ovat vaihdelleet säästä urheilutuloksiin. Selatessani kirjaa katsoakseni miten omenapuut ovat olleet kukassa viime vuonna, osui silmiin lause; "Tilanne Syyriassa edelleen vaikea."
Syyriassa käydään sisällissotaa, joka puhkesi arabikevään mellakoista 2011. Sotaa on nyt käyty yli kaksi vuotta.1 kommentti:

Joku kirjoitti...

Vaikeaa on. Ja kun lukee Turkista ja muualta mielenosoitustarinoita, voi vain ihmetellä, kuinka solidaarisuutta kuitenkin ihmisten joukosta löytyy (kun ensin on tarpeeksi vaikeaa?) ja kuinka toiset (usein valtaapitävät tai muulla tavoin "sosiaalisesti" menestyneet) oma-aloitteisesti asettuvat niiden arvojen ulkopuolelle. Kuinka on pieniä ja suuria näkymättömiä sfäärejä, joissa itseään sisäisesti koherentteina pitävät maailmat eivät kohtaa, vaan jos osuvat kohdakkain, törmäävät.

Captcha: Comets (toinen sana ei ole colliding).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...