Pikku-eno täytti 50 vuotta - jo tovi sitten mutta olihan sitä hyvä juhlistaa näin myöhemminkin. Syntymäpäivälounas suuntautui Tammelaan Keppana-Kellariin. Suosittelen ajelemaan sinne kesällä, jos vähänkään reitit osuvat kulmille. On ainakin persoonallinen paikka ja mukavasti "keskellä ei mitään."
Ruoka sai peukun kaikilta. Seurueemme söi härkää, kuhaa, lohja ja possua sekä nuorin nakkeja. Kaikki tuntuivat tyytyväisiltä. Erityisesti härkä ja kuha saivat kiitosta. Myös savulohen savuisuutta kehuttiin. Ei mitään turhan hienostelevaa, vaan ympäristönsä mukaista. Paikka on saanut vaihtelevia arvosteluja somessa, joten ilmeisesti joko laadun vaihtelua tapahtuu tai keittiössä on tapahtunut ryhtiliike. Toki paikalle kannattaa mennä ihmettelemään pelkkiä juomiakin.. Eri viskilaatuja löytyy 470 ja olutmerkkejä 280.
Linkki Keppana-Kellarin sivuille.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti