torstaina, tammikuuta 11, 2007

Perjantain nettiviihdettä

Koska edelliset mielikuvitukselliset yhteydenotot netin kautta "eräällekin naiselle" saivat niin suuren suosion, niin perjantain kunniaksi ystävällisesti julkaistakoon(siis tuulesta temmattakoon) muutama lisää:

Hei nätti tyttö!!
Olemme siis mukava, avoin ja sosiaalinen toisiamme kunnioittava aviopari. Olemme yrittäneet jo hiukan pidemmän aikaa etsiä naista ystäväksemme niin normaali elämään kuin myös makuuhuoneen puolelle. Nautimme seksistä ilman minkäänlaisia päihteitä. Ystävystyminen ja toisen tapojen oppiminen parantaa myös yhteisiä ”helliä hetkiä”. Mottomme on ”kerran täällä eletään” ja toivoisimme myös sinun kohtaavan meidät avoimin mielin.


Jos olisin nyt luonasi ja olisit lähdössä lautailemaan niin laittaisitko mu}t sinne lumilautakantokassii lumilautasi kanssa??.

Jos olisin nyt luonasi ja huoltaisit lautaasi ja sit olisi aika laittaa lumilauta takas kantokassiinsa niin laittaisitko sä mut laudan mukana sinne lumilaudan kantokassiin??

moi !
kelpaiskos noin kauniille naiselle 23v kundin seura tänään;) voitais tehdä jotain "kivaa" yhdessä ;) ja nauttia ;)


Olen komea sporttinen ja ruskeasilmäinen akateeminen mies ja minä haluan siivota Sinulle ilman rihman kiertämää, samalla siivota ja vähitellen riisuutua niin, että Sinä saat nauttia yllinkyllin silmäilosta ja tämä kaikki on vasta alkulämmittelyä.
Jos haluat nauttia ihanasta, rentouttavasta hieronnasta käy sekin tai voin olla mallina Sinulle. Toki, haluan myös tuottaa mielihyvää Sinulle tarjoilemalla hyvää viiniä, kahvia jne. vähissä tai vain essu päällä niin, että voit nauttia näkemästäsi ja nauttia siitä kun Sinua hemmotellaan haluamallasi tavalla.

Voit halutessasi katsoa mielenkiintoista kiinnostavaa eroottista elokuvaa, kun minä samalla teen jotain yllä mainittua asiaa. Sinä saat nauttia yllinkyllin silmäilosta ja tilanteesta, kun minä hemmottelen Sinua haluamallasi tavalla.

Tämmöinen loistava tilaisuus on tullut, koska haluan tuottaa mielihyvää Sinulle. Jos haluat nauttia silmäilosta ja haluat, että Sinua hemmoitellaan kuin keisarinnaa :) ja haluat vielä, että hemmoittelijana ja katseen vangitsijana on komea sporttinen tasokas mies niin ota yhteyttä minuun sillä minä haluan hemmoitella ja tuottaa mielihyvää Sinulle.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kenelle kaikille sä olitkaan vastannut myöntävästi?!

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta on "nätin tytön" kiva valita sopivaa seuraa. Tyyli on köyhän perusoikeus.

Anonyymi kirjoitti...

Kai sä haluat nauttia silmänilosta?

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Olen sorsan ja majavan risteytys, eli vesinokkaeläin, ja haluaisin sukeltaa ilman rihman kiertämää lumilautakassiisi. Mikäli sain kiinnostuksesi heräämään, niin pistäpä meiliä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Jokaisen blogin pitäjän toiveopas:
Asento jokaiselle päivälle.
"asento päivässä pitää lääkärin loitolla"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...