tiistaina, tammikuuta 30, 2007

Rai Rai vaan Tahkolahti

Ai mitäkö tapahtui? (muistetaanhan että tämä blogi on täysin kuvitteellinen, kuviteellisine henkilöineen - paitsi Late, joka on oikeasti olemassa.)
No ensin lähdettiin. Mut ei ajoissa koska yks on aina myöhässä.(ei ollu eräskin nainen) Sama tyyppi kyseli koko paluumatkan että mitä eroa on sammakolla ja krokotiilillä. Jos ei tiedä, niin ei voi myös tietää että koska kello on varttia yli tai varttia vaille.
Bussissa neljä tyttöö tarvi kahdeksan paikkaa. Janskulla oli kipsi. Kipsi väritettiin. Yhet alko vänkkäämään että vedetään siihen nimmarit. Ei muuten vedetty. (väliin vedettiin mehua ja sämpylää. minkki p puras poskeensa. voi sattua ihan kelle vaan)
Matka jatkui. Keskiosasto alkoi leikkimään rippileirin nuotiopiiriä. Oli printatut laulunsanat. Annettiin kommentteja ja osallistuttiin. Oli riehakasta.
Tultiin mökkeihin. Oltiin organisoitu. Kannettiin kamat ja invalidi oli keittiövastaavana. Sitten lähdettiinkin bussilla piazzalle. Jonnan ois kannattanut pysyä Nylonina. Ei vakuuttanut. Keskityttiin dancemoveihin. Ne vakuutti. Niska kipeytyy helposti piazzassa.
Aamulla soi puhelin. Noustiin väärällä jalalla. Ei tarvittu megafonia. Minkki P soitti nokkahuilua. Jo sen takia kannatti herätä. Otettiin Baileysit. Se oli raikas. Rai rai.
Sähköurut soi pihalla, siellä oli myös megafoni. Mäessä kramppas.Mentiin juomaan vettä.
Sitten mentiin Pehkuun. Ei enää juotu vettä. Rai rai. Eikä krampannu yhtään.
Sitten pitikin päästä alas. Kesti tunnin. Piti välillä ihailla taivasta. Ei näkynyt tähtiä.
Mökkiin oli ilmestynyt uutta sisustusta. Oli sähköurkuja, kitaraa, läppäriä ja kajareita. En ollu kuullu yhtäkään kappaletta aikasemmin.
Ja taas piazzalle. Oli korvat ja nokat. Tuli kehuja. Tavallaan.
Tanssilattialla oli n. 30 neliötä ihan vain meitä varten. Kaikki tila käytettiin. Oli halkoja, tuoleja, pipoja, tumppuja, kierimistä vierimistä, hyppimistä, kertakaikkisen kaunista. Ei lennetty ulos. (mutta halot vietiin kaks kertaa. vähänkö nuivaa)
Eräskin mies olisi päässyt viereen nukkumaan (tai sohvalle tai ylimääräiselle patjalle), nukkui autossa. Toinen mies nukkui puutarhatuolissa. Ulkona.
Paluumatkalla ryhmäydyttiin. Toiset jopa vapaaehtoisesti. Ei katottu videoita. Oli seuramatka. Rai rai. (Seuramatkalla pääsee vähemmällä kun juo heti eikä kahden tunnin päästä.)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

olen pahoillani. sanat on parempi printata ajoissa, ettei tarvii tintata majoissa. 14 vuotta putkeen, eikä koskaan tällainen sukcee. olen onnellinen, on niiiin helppoo olla onnellinen..

Anonyymi kirjoitti...

Toi ananymous vaikuttaa tutulta kaverilta. Onkohan se sama kaveri, joka liittyy kisaan kuin kisaan myöhässä ja tarjoilee ensimmäisen 15 minuutin aikana jo kertaalleen käytettyjä vastauksia...?

Anonyymi kirjoitti...

Toinen mies ei nukkunut puutarhatuolissa. Eikä ulkona.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...