perjantaina, helmikuuta 02, 2007

Lukkosepän kanssa lautailemaan

Elämänlaadun parantaminen on haasteellista.(palataan bussikatoksissa polttajiin myöhemmin) Uutena vuotena tehdään lupauksia ja uutena vuotena rikotaan niitä. Miettikää! Vasta neljä viikkoa kun päätettiin että tänä vuonna ollaan entistä kauniimpia, fiksumpia, hotimpia, hauskempia, innostavampia, kiinnostavampia, onnistuneempia. Ja ollaan myös oltu. Toinen tavoite oli pitää bussikortti tallessa ja ehkä myös kotiavaimet vähän useammin. Öö..bussikortti oli hukassa ekan kahden viikon aikana..lievästi. Tai siis ei tietenkään hukassa vaan ehkä vain lievästi missplaced, ja avaimiinhan eräskin nainen osti 12-vuotiaiden teinihevareiden käyttämän avainketjun (9.90 e).
MUTTA - aina paranee. Huomenna lukkosepän kanssa lautailemaan. " Postimies soittaa kahdesti, lukkoseppä ei kertaakaan. "Go girl go! Julistamme elämänhallinan ja perustavaalaatua olevan suunnittelun alkaneeksi. On helmikuu.

Ja lahajalista jatkuu. Koska eräät ovat töissä natsihenkisiä noita-akkoja, niin eräskin yhteistyökumppani(joka oli unohtanut tapaamisen), ja jolle soitettiin sametinpehmeän matalalla ja hyväilevällä äänellä, ja tiedusteltiin haluaako hän kuitenkin joskus tulla, tajusi paikata. Kaveri tuli. Toi mukanaan Aki Wahlmannin(parempi senkin kun ei mitään) keittokirjan JA bordeuxlaista. Jotkut tajuu.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...