lauantaina, helmikuuta 03, 2007

Pila se on käytännönpilakin - pähkinällä

Olin laittamassa kotona hanskoja patterille kuivumaan. Ne olivat kastuneet pienimuotoisten mäkikontaktien jälkeen, ja kuinkas ollakaan, sieltähän tuli..ööö..saksanpähkinä! " Ohhoh - mistäs se sinne hanskaan on tullut - varsinainen mysteeri !" Etenkin kun yksi sellainen löytyi jo hassunhauskasti tossukasta niitä vaihdettaessa..ovelaa ja nokkelaa! Ja niiiiiin yllättävää!
Mutta samalla voisin miettiä mistä oli tullut kukkarooni edellisviikonloppuna hinauspalvelunkortti mitä itse en ollut sinne laittanut.. Tarpeellinen sekin sinänsä. Mutta onnittelut onnistujille. Enemmän näitä!
Laskeminen Vihdin alpeilla sujui kohtuullisesti. Taito ja tekniikka + selkäpanssari jäivät kotiin. Mutta iloinen ja reipas mieli tuli mukaan. Retken kohokohta, joka ikinen kerta, oli ehdottomasti hissin lähtö. Yhden kerran mut jätettiin hissistä alhaalle, toisen kerran matkan varrelle... Yhden kerran taas yritettiin kiilata hissireitiltä alas rotkoon(oko-boysit symppaa tässä kohdassa, 2h laatuaikaa on 2h laatuaikaa) mutta muuten tuli ihan kohtuullisia hissikeikkoja.

3 kommenttia:

Prepe kirjoitti...

Just niin: Noi Vihdin kiilaajat on pieniä mutta todella ilkeitä. Niiden kanssa kannattaa olla varuillaan. Kumpi on muuten pahempi/parempi olotila: Naula vai näätä päässä?

Anonyymi kirjoitti...

pitääks valita? voiks ottaa molemmat?

Anonyymi kirjoitti...

Luulen, että se näätä yleensä naulataan päähän...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...