tiistaina, lokakuuta 24, 2006

Näin kävi

Onko se niin, että kaikki hyvät jutut alkavat huonosta vitsistä.. vai niin että huonot jutut alkavat hyvästä vitsistä.. näin kuitenkin (taas) kävi kun eilen istuin hnannan kanssa saman pöydän ympärillä, ja tuli vitsailtua blogeista. " Pidetään kilpailu - kumpi saa enemmän hatemeiliä omasta blogistaan?!! " " jeee - TODELLA hauska, hyvä ja hyödyllinen idea! "
No - aamulenkillä (6.15 käyty), keskusteltu Antin kanssa samalla hyvin intensiivisesti ihmisen omaksumista rooleista (ylämäessä puhetulva tosin vähän hyytyi) ja Kummelin laatusivusto biisit kunneltu. (dänks, hna ja jaakko).Bussimatkalla töihin otin käteeni Pajamäen eeppoksen suurista ikäluokista. Pääsin vasta kohtaan jossa oskari ylennettiin luutnantiksi. Mukaansa tempaavaa jatkoa odotellessa..
Sillä mennään mitä on.
Luonnollisesti kaikki ihmiset, tapahtumat, kaupungit, asiat ja kommentit, ovat täysin keksittyjä, eikä niillä ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

2 kommenttia:

Hanna Kopra kirjoitti...

Antaa määkin huudan, määkin olen kännissä! Tajuan kaiken, osaan kaiken--

Näihin sanoihin ja tunnelmiin: Hyvä Norppa, islantilainen Loimaalta!

Norppa kirjoitti...

mä en hna ois tässä, jos säkään et ois siinä, siellä tai jossakin ja silleen niinku! huonot jutut tarvii hyvän yleisön - niinkuin yhteiset syntymäpäivätkin - kas kummaa! - näihin aiheisiin niiin palataan vielä - Solidaarista bloggailua!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...