maanantaina, marraskuuta 20, 2006

Loimaa ja Borat

Viikonloppu oli huippu. Loimaa ja Borat +tietty isoäiti - niin ja Turo, joka puri mua naamaan noin 200 kertaa, ja ihan vain vahingossa. Siinä tiivistyy mielestäni elämän perusasioita.
+ tuleva Oripään retriittiviikonloppu ja maalla asuvat herrasmiehet, jotka sentään
vielä tietävät miten naista kohdella. reppuselässä tiskille asti. sekä tietysti ystävän vahva kannanotto lasten juomista kohtaan - porin panimo varmasti kiittää.. tähän palaamme.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Montako tähteä sai Borat ja montako Loimaa?

Norppa kirjoitti...

mä ansaitsisin pienen näpäytyksen(huom. vain pienen) sunnuntai hesarista takaraivooni, koska mä ollut antanut Boratille mahdollisuutta. se oli mun leffalistalla viimeisenä mutta onneks jarnon kaveri surffiA tajusi laittaa viestiä ja pyytää katsomaan sitä. mä sanoisin että B saa kyllä 4,5 pistettä, asteikolla 1-5. a) se oli oikeesti hauska b) älykäs c) jenkkikriittinen d)myös välillä ihan liikaa(mikä on aina terveen elokuvan merkki) ;)
Ja Loimaa sai yhtä monta pistettä. Pojat on keksinyt uuden tosi-TV sarjan, mitä ne haluu että mä alan markkinoimaan niiden puolesta..(dont even ask) ja sitten tapasin vanhoja tarhakavereita jotka pyysi (kaikesta huoliamtta) mua ENSI vuoden tapaamiseen..hmm.. toivookohan ne että mä OIKEESTI unohtaisin.. + pauliina hostasi oikein tyylikkäästi la illan (paitsi mä oon jotenkin vieläkin hämmentynyt siitä miten siististi joku voi säilyttää farkkujaan..), ja järkkäs vielä mökkiä tammikuulle Oripäähän. (lausutaan Loimaalaisittain Orippäähän) mut ehkä tässä nyt vähän fiiliksiä varsinais-suomesta! mites teidän lauantain hulinat?

Anonyymi kirjoitti...

Mun lauantaisesta taipaleesta oot jo ehkä ehtinyt lukaista jo tähän mennessä? Joo, tulipa käytyä.

Leffasta vielä - eikös tullutkin välillä Boratissa sellanen fiilis että jotkut jutut on kopioitu tietyltä ryhmittymältä ja me ollaan nähty ne ainakin jo kertaalleen? Ihmekös tuo että leffa uppos...

Norppa kirjoitti...

Tuli!!! :D Mikään tässä maailmassa ei ole enää kopiosuojattua..

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta suklaa-asiasta. Kaikki pahoiksi mainitut voi säästää minulle, Nooran luettelmat pahat on juuri parhaita, varsinkin nougat. Tummasuklaa rommilla ei maistu minulle, mutta se taitaakin olla fazerin rasiassa, ne on perinteisesti syötetty Laikalle. Tiedän, että suklaa ei sovi koiralle, mutta 2 palaa per rasia ei voi tappaa koiraakaan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...