maanantaina, marraskuuta 27, 2006

Pettymysmatkat.com(lyhennetty versio)


Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Peppiksen järjestämät reissut; tai reissut jolla yleensäkin ollaan tietyllä kokoonpanolla kulkevat mm. nimellä; pettymysmatkat.com, accident travels.com tai äläsoitamulleenääkoskaan.com.
Bussi starttasi yhdeksältä.(melkein). Ensin oli avaimet hukassa, ja sitten oli starttivaikeuksia. Rautatietorilla omaa reissuaan odottaneet eläkeläiset haukkoivat henkeään kun spedebussi kaarsi paikalle, ja lievästi ilmaistuna ilmoitti saapumisestaan muutamin äänimerkein.. Bussiin sai siirtyä joko omin avuin..tai kannettuna.
Ensimmäinen pysähdys oli Sörnäisissä. Olihan se jo oksutauon paikka 2,3 kilometrin matkustuksen jälkeen, samalla avautuivat vasta bussiin saapuneiden ensimmäiset oluet. Olihan kello jo kymmenen..ja matka jatkui.. siis heti bussin käynnistyttyä. Samalla ripustettiin jouluvalot(taas yksi osoitus matkanjärjestän silmästä yksityiskohtiin), suljettiin verhot ja tässä vaiheessa yksi matkustaja siirtyi nukkumaan bussin takaosassa olevaan makuusaliin. (tässä vaiheessa tarina lyhennetään yli kolme tuntia)
Saapuminen Himokselle oli jännittävää, ja voi sitä riemua kun huomattiin, että ihan oikeaasti siellä on kahdessa rinteessä lunta!!! Bussi seis, järjetön kama määrä pihalle, aivan tuntemattomat asentajapojat kiinnittämään nippusiteillä vannesuojia(tästä saa vielä kuulla) bussinpyöriin, vähän rintakarvoituksen polttelua ja peppersin monojen sitominen. Jos on pahaolo, on pahaolo.
Mäessä tuli käytyä neljä kertaa. ERÄÄT lähtivät suorittamaan ja laskuja tuli kuutisen kappaletta. Mutta tilanteen tasoittamiseksi oli hienoa, että mukana oli myös niitä jotka päättivät jättää laskemisen tuleviin koitoksiin. Ja tulihan se nähtyä että (pimeästä louhos)mäestä pääsee alas myös fillarilla. Vähän jäi kyllä mietityttämään että miten ne on Himoksen rinteessä niin niuhoja ettei päästä pyörän kanssa auki olevaan rinteeseen laskijoiden keskelle..
Mutta se oli kunnon Syysjuhlaa se! Opimme uudelta ystävältämme magulta että pikkujouluja kuuluu kutsua syysjuhlaksi, jotta käyttäytyminen pysyy parempana. Ja pysyihän se..

Lausunpa tässä yhteydessä vielä järjestäjälle lämpimän kiitoksen kutsusta, järjestelyistä, ohjelmasta, musasta, paidoista, paitojen poisottamisesta, niistä jouluvaloista, bussikuskin erikoispaidasta(minkä tekstikin ehti suht kuivua)tarjoilusta(bussieväät ja fasaani!!), kyydityksestä, peruuttamisesta, jarruttamisesta, erilaisista yllätyksistä, saunasta, hengissä pysymisestä ja hienosta päätöksestä perustaa tämän kaiken ympärille rekistöröity yhdistys.

(kun läpimärkänä kolmen aikaan yöllä saavuin kotiin kamppeneini, tunnin sateessa kävelyn jälkeen, ja mietin että kannattatiko lähteä... NIIN KYLLÄ KANNATTI)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

JEAhh! Ensinmäinen kertani himoksella - pelkkää positiivista sanottavaa. Pääsin laskemaan ensimmäisen kerran tänä kautena, tutustuin uusiin herrasmiehiin, oli hauskaa kavereiden kesken, sain parasta riekkoa mitä olen ikinä saanut. ISO kiitos Peppikselle, että hän oli jaksanut järjestää näinkin rattoisan päivän ystävilleen ja kiitos myös kaikille kanssa matkustajille - teidän kanssa vois tehdä jopa pidempiä matkoja.
KIITOS
ps.Norppa saat kuvat vielä joku pvä.

-peace-

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti tilanneraportista Himoksen murskerinteiden juurelta! RR poijjaat testaa alkuvuodesta 2007 ko. nyppylän, kunhan vesisukset vaihdetaan metallikanttisiin rinnemalleihin ja kun Himoksen vesiliukumäessä veden vapaa virtaaminen loppuu...

-JAG-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...