perjantaina, joulukuuta 15, 2006

Helsingin keskusta kokee renesanssin

Muutto - aina yhtä ihanaa. Paitsi että musta on tullut aika siedettävä remppamaalari tässä prosessissa. Ei ehkä vielä ihan täydellinen mutta kulmien ja reunojen pensselöinti alkaa etenemään jo ihan kohtuullista vauhtia. Siirryimme uusiin toimitiloihin Arabiarantaan.

Kustaa Vaasa perusti Vantaanjoen suulle Helsingin kaupungin vuonna 1550. Suurista tavoitteista huolimatta kaupungin asukasluku ei kohonnut muutamaa sataa asukasta korkeammaksi ja niinpä vuonna 1640 Helsinki siirrettiin nykyisille sijoilleen Vironniemelle
Vuonna 1870 alueelle perustettiin Arabian posliinitehdas, jossa aloitettiin suomalaisen saniteettiposliinin valmistus. Tehdas houkutteli seudulle runsaasti myös muita teollisuuden ja teollisen muotoilun alan yrityksiä. kuva: eka aamu
Tänä päivänä Arabianrannan kaupunginosa elää uutta kukoistuskauttaan. Arabianranta on ainutlaatuinen yhdistelmä historiaa, villiä luontoa sekä taiteen, median, liiketoiminnan ja teollisuuden synergiaa. Helsingin innovaatiostrategian tavoitteena on Suomen ja pääkaupunkiseudun menestyminen globaalissa kilpailussa. Arabianranta nähdään strategiassa erityisesti luovien alojen merkittävimpänä kehittymisympäristönä. (text by mb)

Itse olen tyytyväinen että olemme siirtyneet jälleen ihmisten ilmoille. Eläköön lounasmahdollisuus, hobby hall ja oven eteen tuleva bussi.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas! Tietääpä mistä löytyy lounasseuraa =)

Norppa kirjoitti...

no mistä?!! ;)

Anonyymi kirjoitti...

...parin talon päästä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...