keskiviikkona, joulukuuta 20, 2006

sun kanssas olisi kiva mukeltaa


Eräskin nainen laittoi samaan internettiin profiilin kuin eräskin pääministeri. Vastaukset olivat seuraavanlaisia:

-Mitä tuumaat jos jossain yleisellä paikalla tms jossa paljon porukkaa ja jonkumoinen tungos ja joku tulee ohi mennen puristaa sun peppuas? olettaen että tietty on tiukat farkut tms jalassa, että perse on niin esillä että iskee houkutus puristaa sitä :) onko eka ajatus "mikä helvetin vitun pervo toiki on?!" vaiko "...yeh, kyllähän mä tiesin jo että mulla on hyvä perse, mutta muistutus ei tee pahaa.

- its very nice to be friends

- sinäpäs olet seksikäs nenääsi myöten..:) Hampaasikin ovat niin hyvässä kunnossa että niillä jyrsii kauraa ainankin seuraavat 30 vuotta.:) Ja silmäsit ovat isot ja kauniit aivan niin kuin lehmällä.:) Hei ihanan täydellinen kaunokainen, tehdäänkö vauva...?"-olen siis hyvin nöyrä ja ankarasti aikoinaan tottelemaan koulutettu miesorja,joka tällä hetkellä ns "vapaalla jalalla" etsien Ladya, jolla voisi olla käyttöä "valmiille" orjalle.

-Voit olla kokematon kouluttaja,mutta asiasta kiinnostunut, tai sitten
kokenut Valtiatar, jolla orjatallissa olisi tilaa..
Jos asiaan löytyy kiinnostusta, mielelläni kerron lisää ja voimme
suunnitella tulevaisuuttani saappaasi alla.
Olen myös hyvin kiinnostunut ns
rahaorjuudesta,onko käsite tuttu?

-ps sun kanssas olisi kiva mukeltaa
saman peiton alle!

-Hei nätti tyttö!!Olemme siis mukava, avoin ja sosiaalinen toisiamme kunnioittava aviopari. Olemme yrittäneet jo hiukan pidemmän aikaa etsiä naista ystäväksemme niin normaali elämään kuin myös makuuhuoneen puolelle. Nautimme seksistä ilman minkäänlaisia päihteitä.

- niin, miltä tuntuisi salainen luottamuksellinen suhde oikean miehen kanssa silloin, kun se molemmille sopii?
Olen komea, hyvinvarustettu ja turvallinen vaihtoehto, ehkä keksimme jonkinlaisen systeemin, joka olisi molemmille antoisa?

Nykyään on niin helppoa, sen kuin vaan laittaa internettiin ilmoituksen. Ja lyö samaan tahtiin; pum, pum! Kesähäät.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei orjan kanssa mennä peiton alle mukeltamaan! Höh!

Anonyymi kirjoitti...

Sun kanssas olis kiva mukeltaa, joopa joo, pysytään vaan siellä OMALLA PUOLELLA sänkyä. Romanttista jorinaa tollanen mukeltaminen, tosipaikan tullen nukutaan omaan peittoon kääriytyneinä mahdollisimman kaukana toisesta. Paitsi jos seksi sänkykaverin kanssa kiinnostaa, sit voi osoittaa pikkasen hellyyttä ja KOSKETTAA toista vaikka ihan kädellä (noin aluksi).

-risto

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...