sunnuntaina, joulukuuta 31, 2006

Voiko Satsin ikkunan edessä lukea Parnassoa?


Ympäri mennään ja yhteen tullaan. K.Ö:n sanoja lainatakseni: " Enää ei ole kiire minnekään, jos edes sinnekään. "
Ajassa ja jatkumossa on se herkullinen piirre, että ihmisiin tutustuu. Väkisinkin. Oli ilo käydä piipahtamassa Espoossa(tuossa todellisessa ankkalammessa) Markkinakadulla!
Pääsiäinen tuo aina yhtä kantava puheenaihe nousi taas ylitse muiden, ja ystävyys, joka on saanut rauhassa hioutua. Toisilla se vain kestää kauemmin kuin toisilla. Mutta kiitokset yhteen muuttaneelle isännälle ja emännälle. Onpa hienoa nähdä että joku järki on palannut tämän kaiken keskelle. + todella hyvää katkarapupiirasta, se resepti pitää saada.
Ja heiii! Yksien kämppä on vastapäätä Satsin treenisalia. Anteeks.. kysyn vaan.. miten sä luet ihan rauhassa.. esim. just Parnassoa.. kun tyypit vääntää rautaa parin metrin päässä avoimen ikkunan edessä??(tuli vaan mieleen) Onko se parisuhteen ylitestauksen nerouskonsepti? Jos pystyt keskustelemaan kuukausittaisesta kulujenjaosta keskittyneenä kun vastapäätä treenatut uroot(tai naaraat) pumppaavat terästä.. hmmm.. Eipä silti, ovelaa sinänsä.
IK eli IhquKuski ajoi meidät Ompulle. Kylkiäiset oli mukana. Misu puri ja naurettiin Jyrden puhelinlaskuja. Niissä ei kyllä ollut mitään nauramista. Tiukan työkaverin mielestä. Onneksi rehtori ymmärsi. Puhelinlaskuun saldon asettaminen on hänen mielestään ihmisoikeuksien riistoa. Mitenköhän heillä menee taloudellisesti.
IK:llä ei hermo mennyt edes paitsi heti, ja sen jälkeen, ja sitten melkein sen jälkeen mutta kyyditettävät olivat kiitollisia. Ruusut löydettiin Essolta

Muita kuultuja aiheita:
Susi - rahoitettu eläin - susi voi syödä koiran, niitä saa lisää
Amerikka - ikinä en muuttais sinne - niillä ei oo arvoja
Ympäristönsuojelu - mut musta on ihana matkustaa
Horoskoopit - mä en usko niihin mut kyllä se vaikuttaa jos ensimmäiset kuukaudet on kasvanut pimeässä(tell me about it)

+ RP tuli kotiin! tästä jatkamme vielä!

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...