lauantaina, marraskuuta 24, 2012

Kuusi muistoa kesästä

Kukkia. Niitä kuvasin kesällä.

Pitkästä aikaa pääsin pelaamaan tennistä.

Yksi kesäiloista oli eteisen edistyminen.

Porin jazzeista jäi myös iloinen kesämuisto.

Ja kesävieraat ovat aina tervetulleita!
Yksi kesän isoimmista jutuista oli katon maalaus. Huh huh.
Nämä kuvat siis vastauksena Tiinan haasteeseen, jakaa kuusi kesämuistoa kuvallisena. Yllättävän paljon sitä ehtii varastoimaan muistilokeroihinsa. Kuvia selatessa yllättyy "ai oliko tämä jo kesäkuussa?" tai "oho, tämäkin tapahtui viime kesänä." Parasta tietysti on, että huomaa mukavia kesämuistoja olevan. Ehkä sen kunniaksi vielä yksi kesämuisto joka minulla liittyy siihen, että viime kesänä oli kerrankin hieman enemmän aikaa vetää happea ja olla rauhassa.
2 kommenttia:

Joku kirjoitti...

Hmm. Huomaan, että minulla ei (juuri nyt) ole muistoja kesästä, noin hyvistä puhumattakaan. (Niitä voi löytyä, jos kaivan, mutta ei kai kuitenkaan kuvia.)

Onko syytä huolestua?

Norppa kirjoitti...

Kyllä ja ei. Jos niitä muistoja ei ole, eikä tule, yhdestäkään kesästä, niin lähtisin ehkä vähitellen selvittelemään syytä. Mutta jos nyt tuntuu vain ettei muista mitä viime kesänä tapahtui, se on taasen aivan normaalia. Kesä on kuitenkin muutama viikko, siitä on jo nelisen kuukautta aikaa - enkä ilman valokuvia olisi itsekään muistanut muuta kuin ettei omasta mielestäni kyllä ollut yhtään niin sateista kuin kaikki valittivat. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...