lauantaina, joulukuuta 08, 2012

Kirje joulupukille

Sain inspiraaton ihastuttavan Olivian Fashion Baby blogista, miettiä, että mitä jos itsekin "kirjottaisi joulupukille". Tehtävä tuntui haastavalta, koska kaikkea mitä tarvitsee on jo mutta onhan lahjojakin ihana saada.

Lisää kuvateksti
Ensimmäinen mitä ajattelin oli puhelimen pieni vara-akku. Kuulun niihin onnettomiin ihmisiin, joiden akku loppuu aina kriittisellä hetkellä, laturia ei ole mukana, tai lataukseen ei ole mahdollisuutta, joten tällainen käsilaukkuun mahtuva pieni vara-akku voisi olla hyödyllinen.

Toiseksi tuli mieleen ruokailuvälineet. Kävi nimittäin niin, että kun Olivia perheineen oli vierailulla, huomasin haarukoista ja veitsistä olevan hieman pulaa. Se oli jopa hieman yllättävää, koska viime vuosina on tuntunut, että kippoja,kappoja,kuppeja ja aterimia ovat kaapit ja laatikot täynnä. Mutta eipäs ole, joten joulupukki voisi tuoda muutaman Lion haarukan ja veitsen.

 Kolmanneksi ajattelin pyytää joulupukkia tuomaan vaikka iittalan kivituikkuja. Niitä jo muutama löytyykin mutta aina vaikka yksi mattavalkoinen tai mustikan sininen mahtuisi mukaan. Punaisesta tai keltaisesta puhumattakaan. Tai voisihan pukki tuoda edes noita tuikkukynttilöitä.

Enkä haluaisi olla tylsä mutta, jos ensi vuodelle saa toivoa joulupukilta asioita, niin toivoisin, että näkisin ystäviä ja lähiperhettä mahdollisimma paljon ensi vuonna. Kaikkea muuta saa kaupasta mutta vaikka pakettiin sitä ei saa, niin pukilta toivon ennen kaikkea laatuaikaa ihmisten kanssa.

3 kommenttia:

Joku kirjoitti...

Edessäni on mustikansininen kivi, joka on päätynyt minulle, mutta jolle etsin rakastavaa kotia. Jos sinua ei haittaa, että kiven pohjassa on ammattiyhdistyksen logo, minua ilahduttaisi toteuttaa yksi toiveesi - vain, koska voisin. :-)

Norppa kirjoitti...

Voi kuinka hauskaa ja ilahduttavaa Joku! :) Ei tietenkään haittaa, vanha sanontahan sanoo, että "ei ole lahjatuikun pohjaan katsominen".

Joku kirjoitti...

Kiva! Siispä, lähettäisitkö sähköpostiini osoitteen, johon voin postittaa tuikun. Osoite löytyy kahdesti nimeäni klikkaamalla, siis profiilistani. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...