maanantaina, elokuuta 26, 2013

Kansien väliin valmista

Kirjoituspiirillä, johon olen täällä "uudella paikkakunnalla" päässyt osallistumaan, on keskiviikkona  kirjoituskokoelmamme julkaisutilaisuus. Kirjoituskokoelma on syntynyt yhteisen puurtamisen tuloksena. Olemme joka toinen maanantai kokoontuneet kirjaston ryhmätilaan lukemaan kirjoituksiamme ja kommentoimaan toisten. Välillä aiheet ovat olleet annettuja, useinmiten tapaamisiin on tultu niiden kirjoitusten kanssa, mitä on syntynyt. Nämä tapaamiset ovat olleet innostavia ja opettavaisia mutta paljon niihin on liittynyt omalta kohdaltani vain pelkästään läsnäoloa. Aktiivista läsnäoloa.
Ylihuomenna järjestämme tilaisuuden, jossa luemme tekstejämme ja toivottavasti saamme myös muutaman kokoelmakirjasen eteenpäin maailmalle muidenkin luettavaksi. Tuntuu erikoiselta. Jotain konkreettista on syntynyt ja kirjan voi joku halutessaan lainata vaikka kirjastosta.
Huomisessa paikallislehdessämme on arvostelu. Olen utelias toimittajan tekstin suhteen. Häneltä sain myös hyvän runon aiheen; Kiukkuinen laama. (anteeksi, mutta käytöksesi oli epäkohteliasta)

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...