maanantaina, lokakuuta 07, 2013

Törmäillään

Viikonloppu sujahti kotikonnuilla Loimaalla. Täsmäiskulla tuli nähtyä niin kummityttöä, isoäitiä kuin äitiäkin. Bonuksena eno antoi kauneusvoiteen vanhenevalle ja energiaa tarvitsevalle iholle, mistä tulikin mieleen, että kyllä perhe on paras.
Isäpuoli-norppa oli hankkinut huonekalujen kuninkaan. Biljardipöydän. Kun 40-vuotiaana pelaa äitiään vastaan 8-palloa, tulee helposti epätodellinen olo. Sen jälkeen kirkastuu ajatus, että "tällainen pitäisi saada kotiinkin." Nykyisellä tv-tarjonnalla tuohan on jo kehittävää tekemistä.
Isoäiti-norppa tuntui olevan hyvässä vedossa vaikka ikää jo onkin ja näkö haastaa. Koekäytössä oli uusi äänikirjojen kuuntelulaite. Loistava vehje. Lyhyessä ajassa kirjoja on ilmeisesti mennyt lähemmäs kolmeakymmentä ja kiitosta tuli muun muassa valikoiman laajuudesta. Ville Virtasen uusin oli kuulemma vähän tylsä, Sofi Oksasen uusinkaan ei sykähdyttänyt, vaikka kyllä kuuntelijalle oli selvinnyt, että saksalaiset ne kyyhkyt söivät mutta Kalle Isokallion Aunen ketjureaktio oli ihan viihdyttävä. Ihmiselle, joka on lukenut paljon, eikä pysty enää seuraamaan televisiota, tällainen palvelu vaikuttaa elämänlaatuun. Kerrankin kysyntä ja tarjonta kohtasi.
Lähtiessäni isoäidiltä huikkasin, että "Nähdään!" Johon isoäiti huikkasi takaisin, että "..ja jos ei nähdä, niin törmäillään!"

Daisy-soitin ja julkaisut 

Näkemistä auttavat apuvälineet täällä

Lisätietoa näköpalveluista täältä

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...