torstaina, kesäkuuta 05, 2014

Viisi haastetta


Rouva G:ltä tuli haaste mustikkasmoothie blogista, kiitos siitä - näitä tarvitaan, jotta kirjoitus lähtee taas kulkemaan

1. Lempiväri sisustuksessa
Tekisi mieli vitsikäästi vastata: Sekainen. Värit ovat yhteydessä muotoihin ja tekstuureihin mutta ehkä vastaan kauniin harmaa.

2. Design -esine/ -huonekalu, joka ei koskaan tule meille
Niitähän ovat melkein kaikki sillä tällä hetkellä ei ole tarvetta hankkia design -esineitä tai -huonekaluja. Tosin kävimme tänään Ikeassa, eikä sieltäkään ollut tarvetta tuoda mitään kotiin. Mutta jos nyt pitää valita niin meille ei ainakaan tule 500 euron Latva naulakkoa.

3. Hurmaavimmat henkilöhahmot TV:ssä
Hmmm..kuka olisi hurmaava..? Dr House oli aikoinaan hauska, House of cardsin Francis on viihdyttävä ja myöd Good Wife -sarjassa on paljon "hurmaavia" henkilöhahmoja.4. Suosikki leivonnassa

Siitä on jo yli vuosi kun innostuin leipomaan. Siinä vaiheessa eräs ystäväni kysyikin, että olenko alkanut pitää myyjäisiä mutta oli vain niin sanotusti innostus ja fiilis päällä. Lisäksi minua kiinnosti, että mitä eri yhdistelmistä tulee kun  niitä sekoitta keskenään. Herkuttelunhimon sijaan minua motivoi uteliaisuus ja kokeilunhalu. Toki oli suotavaa, että tuotokset myös maistuivat. Nyt kaipailisin parhaita raparperireseptejä. Leivontaan. Drinkkeihin niitä jo löytyy.


5. Viisi blogisuosikkia ja haasteen antaminen heille

Sen sijaan, että haastaisin bloggareita toivoisin, että viisi lukijaa vastaisi kommenttikenttään mistä itse pitävät kesässä ja mitä odottavat lomaltaan eniten?  :)3 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Tätä oli kiva lukea:) Minun kesäni kohokohta on varmaankin Suomen reissu.

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Olen se anonyymi, joka taannoin antoi neuvoja asuntosi myyntiin :). Mutta kesässä pidän lämmöstä ja auringosta - ja jos niitä ei ole, niin ainakin valosta sitten. Lomaan on vielä pari viikkoa, ja siltä odotan eniten ihan vain lomaa. Kevät on ollut aika stressaava sekä töiden että parisuhteenkin kannalta, ja tuntuu tärkeältä voida jättää toinen hetkeksi taakse, jotta toiseen voisi panostaa :D. Pienet reissut ympäri Suomea tulevat toivottavasti auttamaan asiaa.

Mutta joo, mainitsit, että raparperidrinkkireseptejä sulla olisi tarpeeksi. Mutta mulla ei oo! Et viitsisi pari linkata/jakaa? Leipomisen puolesta olen raparpereista tehnyt mansikka-raparperi-minttutäytteistä kääretorttua, oli ihan jees. Raperperi-valkosuklaamuffinssit ovat seuraavana vuorossa...

Norppa kirjoitti...

Anonyymi; minä kyllä muistan sinut :)
Toivottavasti löydät kesästäsi ja lomastasi niitä hetkiä jotka arjen keskellä ovat saattaneet olla hetkisen kadoksissa ja Suomi näyttää sinulle parastaan.
Raparperista saa täydellisen drinkin kun keittää palasia tilkkasessa vettä ja laittaa joukkoon sokeria & limeä, myös sitruunamelissa ja basillika sopivat raparperin seuraksi. Joukkoon lorautetaan "tilkkanen" viinaa sekä hienostuneemmat voivat lisätä myös skumppaa. Tämän juoman kun laitat hetkiseksi pakkaseen ja tarjoat kauniista laseista niin suvi maistuu kielellä ja vieraat ovat kesäisellä mielellä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...