keskiviikkona, joulukuuta 22, 2010

Lumiharjut, here I come!

Vuoden pimein päivä alkoi hohtavan punaisella yllätyksellä. Kauppaveljiltä oli salaa saapunut sähäkkä Kona Firemountain nk. autotalliin(eihän sinne autoa mahdu, vielä)! Voi sitä iloa ja riemua kun syntymäpäiväsankaritar koeajoi kulkuneuvoa ympäri lumista pihaa aamutakissaan. Onneksi puhelimesta hyytyi akku joten tallenteet jäävät odottamaan asiallisempaa hetkeä. Mutta kyllä kelpaa huristella pitkin Lohjan harjun rinteitä heti kevään koittaessa. Miksei jo aiemmin, hyvinhän tuo näytti aamusellakin sujuvan..
Onnitteluja on myös sadellut heti aamusta asti, kiitos sosiaalisen median. Jos kaikki menee oikein hyvin, onnistuu illalla vielä ihastuttavien ihmisten kanssa kasvokkain kokoontuminen. Mutta mitäpä muutakaan puuhastelua kenelläkään voisi olla tähän aikaan vuodesta..Tämän vuoden pimein päivä tuntuu valoisalta ja iloiselta.
j.k. ja olipa huippukiva yllätys myös saada ihan henk.koht. tuunattu kangaskassi työpaikalle. Voi olla varma, ettei oma kassi mene sekaisin kenenkään toisen pussukan kanssa..voi vain kuvitella, mitä on mietitty kun tätäkin lahjaa on ajatuksella ja sydämellä puurrettu...

3 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Onnea Konahtaneelle! :)
Tsekkaa Lohja 24 MTB!! Olisko meillä tiimiä sinne?

Norppa kirjoitti...

Nora, voi apuaaah! :D Pitäisi varmaankin sitten alkaa jo treenaamaan.
Kyseessä voi olla viimeinen Lohjan kakkosnelonen, joten sisänsä olisi kyllä aivan tyylikästä olla mukana.

*
MTB-Lohja 24h 2011 ennakkoinfo
Kirjoittanut Mika Latvala
21.12.2010

Olemme jo saaneet joitain kyselyitä ensi vuoden Kakkosnelosesta. Riemukseni voin kertoa, että Kakkosnelonen 2011 järjestetään 21.-22.5.2011.

Tällä tietoa tämä lienee MTB-Lohjan viimeinen Kakkosnelonen, joten viimeistään nyt kannattaa osallistua isolla joukolla. Nähdään keväällä Lohjalla! *

Joku kirjoitti...

Onnea ja iloa, monta sataa kilometriä!

Olet oikeassa, ei tunnu ollenkaan pimeältä. Ajatella, että sitä valoa ja iloa tulee aina vain enemmän.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...