tiistaina, joulukuuta 07, 2010

Mielenkiintoista ja erikoista

Ensimmäinen viikonloppu ja ensimmäinen arkipäivä uusissa olosuhteissa on nyt kunnialla suoritettu. Tunnelma on melko erikoinen. En osaa sitä oikein muuten kuvailla. Olen toki erittäin innostunut, kiinnostunut ja utelias - mutta kaikki on vain niin - erilaista.
Ensinnäkin viikonloppuna oli sellainen olo, että on lähtenyt retkelle. "Tässä sitä lämmitetään mökkiä ja vähän puuhastellaan. Sitten lähdetään käymään paikallisessa kaupassa..missäs se nyt onkaan..ja lopuksi lämmitetään sauna kun ollaan puuhasteltu ulkona vähän lisää ".
Myös arkeen herääminen herätti pientä kummastelua. Ensimmäinen aamutoimi; uuniin pesällinen ja alakertaan toinen. Kuppi kahvia ja voileipä puiden rätistessä.
Talven yllättäessä ensimmäiseen työmatkaan motarilla meni rutkasti enemmän aikaa. Moottoritietä kutsun mielessäni nyt teleportiksi, koska tuntuu, että se ainakin hetkellisesti siirtää minut kahden todellisuuden välillä.
Topi ei voi ymmärtää miksi
täysin hyviä pähkinöitä annetaan
linnuille(!).
Tämän kaiken lisäksi, ehdin jo käydä esittäytymässä naapureille, laittamaan pihalintujen ruokinnan järjestykseen(miksi asua pihan ympäröimänä, jos pihalla ei ole seurattavaa)
Purkamaan muutamat muuttolaatikot(triljoona on vielä jäljellä), tiputtamaan kahvipannun liesituulettimeen, jäämään sukastani kiinni puuhellaan, sytyttämään kynttilän itsenäisyydellemme ja vetämään muutaman naulan irti purkupuutavarasta. Ihminen, joka keksi tuon maagisen laitteen, "naulanirrottajan" on nero. Haluaisin kiitellä häntä vuolaasti.
Nyt menen vielä pöyhimään hiilloksen ja laittamaan pellit kiinni. (ja kyllä äiti, olen jo tilannut häkävaroittimen)

ps. Orkidea puhkesi tänään kukkaan ja joulukaktus sen vieressä kirii minkä kerkiää

3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Voi noita aikoja, kun ennen opiskelemaan lähtöä poltin pesällisen! Aikaa meni talon ja pihanhoitoon aika paljon, mutta se oli mielekästä ajankäyttöä. Nyt sitä aikaa on käsissä ja mihin se menee?

Anti Sport kirjoitti...

Työkengät on ainakin coolit. Onnea uuteen kotiin ja sillai.

Norppa kirjoitti...

Jenni, no kun sama idea kiinnostaa tässä hommassa itseäkin. Mihin aika menee nyt/ennen? Kaikki haluavat pelotella kuoliaaksi työmäärällä, mutta kun samat tunnit vuorokaudessa kuitenkin on, enkä ole yhtään varma, että aiemmin tuo kallisarvoinen vapaa-aika olisi mennyt yhtään hyödyllisempään tarkoitukseen... :) Pikemminkin tuntuu, että tässähän ihan virkistyy kun "saa jotain aikaiseksi". Vaikka totta puhuen koko työosuushan on varsinaisesti vasta edessä.. :D
AntiSport, kiitos paljon. :) Ja tässä nyt mennään vähän sillä mitä on. Tänne ei ikinä tulisi yhtään kuvaa, jos odottettaisiin että asusteiltani olisin enemmän niin kuin voisi olla. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...