tiistaina, maaliskuuta 08, 2011

Oikea postikortti on erityisen erityinen. Aidosti.

"Sulle on tullut POSTIKORTTI!", huudahti päivän postejamme läpikäyvä työkaveri. En uskaltanut heti innostua, koska kaikenlaisia lippulappusiahan sitä singahtaa pöydälle  harvasepäivä. Mutta kyseessä oli kuin olikin, ihka oikea - itse käsinkirjoitettu - fyysinen postikortti. Varmuuden vuoksi työkaverini vielä pohti ääneen vielä, että "älä nyt vaan sano että se on kuitenkin joku mainosposti". Ei ollut mutta ehkä suhtautumisemme kertoo jotakin ympäristöstä josta elämme.
Siinä se oli. Ja nauratti myös ensimäiselle riville kirjoitettu sähköpostiosoite, tätähän se on. Lähetämme sähköisesti kirjeitä mutta postipojalle jää enää vähän euroihin liittymätöntä postia kannettavaksi. Tietysti minua myös lämmitti kortin painettu viesti, runsaasta käsialakirjoituksesta puhumattakaan. Korttiin oli painettu:  "Muut ovat muita - Sinä olet erityinen! " Ihanan egoa hivelevää. Lähettäjän piti vielä varmistaa, että " ei siis, sillä tavalla erityinen vaan aidosti erityinen." Kummasta erityisestä sitä sitten olisi enemmän huolissaan..Kiitos Sinulle lähettäjä, Sinäkin olet erityinen, sekä aidosti oikea Aarre. Tästä ilahtuneena lupaan myös tsempata ja  lähettää erityisiä kortteja erityisille lähimmäisille erityisen usein. (alkoipas tuo erityinen sana vähän keulimaan)

2 kommenttia:

hna kirjoitti...

Nyt on Itellassa paljon hienoja postikortteja, mutta MYÖS postimerkkejä myynnissä! Siellä kun käy, niin joutuu heti tuoteasetteluansaan, pakko ostaa merkkejä ja korttej ajs itten keksii heti minne ja kenelle niitä voisi lähettää. Sitten onkin erityisen hyvä syy mennä kahville yksin ja helposti (liiankin) voi unohtaa, että mummo saattaa olla troublessa lasten kanssa kotona…

Norppa kirjoitti...

Symppaan mummoa, mutta symppaan kyllä äitiäkin, joten olen nyt hieman jäävi kommentoimaan tuota ristiriitaista tilannetta, joka sitten on vielä päätynyt ilahduttamaan minua..ja myönnän, että erityisesti hienot postimerkit ovat ylitsepääsemättömän houkuttelevia!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...