maanantaina, helmikuuta 20, 2012

Savea naamaan

Argital vihreä savinaamio. Jatkoon.Sain syntymäpäivälahjaksi savea, jota en ole muistanut hehkuttaa. Se oli menoa Argital -tuubin ensiavaamisesta lähtien. Pitkästä aikaa tuote, joka tuntuu miellyttävältä myös tuoksultaan.
Myös hinta tuntuisi olevan kohdallaan. Vierastan ajatusta, että kosmetiikkateollisuuden valmistavat purkit ja putilot maksavat useita kymppejä,  vaikka ne kuinka myytäisiin luksuksena ja olisivat vuosikausien tieteellisten kokeiden huipentumia.
Uskallan suositella tätä myös siksi, että kaksi muutakin koekäyttäjää ihastuivat tuotteeseen välittömästi ja halusivat hankkia sitä itselleen. 
Putkilo ei ehkä ole muotoilun ja estetiikan huippua mutta ehkä siitäkin syystä tuotteen saa järkevään hintaan.
Pitipä kurkata tietoja kyseisestä sarjasta, josta kerrotaan:
Argital on italialainen luonnonkosmetiikkasarja. Argital tuoteperheeseen kuuluvat vihreä savi-tuotteet, kasvojenhoito- ja vartalonhoitosarjat, pohjaöljyt, eteeriset öljyt, aromaattiset hierontaöljyt, hygienia- ja pesutuotteet sekä vauvojenhoitosarja.


Voi tilata mm. Biodellystä (<-linkki)

4 kommenttia:

Miika kirjoitti...

Taannoisella ravinto/hyvinvointiluennolla suositeltiin savea nautittavaksi myös sisäisesti. Yksi lusikallinen savijauhetta päivässä veteen sekoitettuna pitäisi parantaa veriarvoja. Luennoitsijat olivat tehneet kuivaverianalyysejä useiden vuosien ajan, ja heille oli vuosien saatossa kertynyt aika mittavasti dataa tukemaan perustelujaan.

Omakohtaisia kokemuksia ei ole, mutta itsekin teetin kuivaverianalyysin siellä. Pitäisi varmaan kokeilla miten homma vaikuttaa, ja käydä todentamassa se uudessa analyysissä joskus puolen vuoden päästä.

Norppa kirjoitti...

Kiinnostavaa! Tästä voisin vetää oikaistun johtopäätöksen, että koska olen elänyt lapsuuteni ja teinivuoteni Saviseudulla, kohtuulliset veriarvoni ovat sitä perua.
Ainä välillä mietin, mistä nämä ideat tulevat? Kuka huomasi ensimmäisenä, että kun juo savista vettä, on paksumpi veri? Ja miten ne ihmiset ovat lähteneet mukaan, joiden avulla tuo data on kerätty. "No ei me varmoja olla mutta vedät nyt vaan tätä savijuomaa puoli vuotta, niin voi olla, että se näkyy sun veressä." Ja olisiko sama teho mahdollista saada jollakin muulla keinoin.
Miika, näkisin kyllä mielelläni sinut hörppimässä savivettä puolisen vuotta.. :)

Miika kirjoitti...

Olet kaiketi hyvinkin oikeilla jäljillä. Koko homman järkevyyttä perusteltiin sillä, että nykyään kun asutaan asfalttiviidakossa niin ei tule enää ihon kautta kosketusta maaperään, eikä sitä kautta siis imeydy elimistöön hyödyllisiä aineita. Vertauskuvana käytettiin myös eläimiä, jotka tallaavat koko elämänsä paljain tassuin eivätkä juurikaan taida sairastella.

...ja niin, oma kokeiluni toteutunee kyllä, koska asia (ja luonnollisesti myös oma hyvinvointi) kiinnostaa itseänikin. Toistaiseksi en ole vain päässyt ajatusta pidemmälle =/

Norppa kirjoitti...

Mielenkiintoista olisi myös ottaa samainen puoli vuotta
kokonaisvaltaisia savihoitoja ihon kautta, ja testata vaikuttavatko ne veriarvoihin. Onhan kai siinäkin jokin järki(toivottvasti), että kylpylöissä ja kauneushoitoloissa annetaan "terveyttä edistäviä" savihoitoja.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...