tiistaina, huhtikuuta 12, 2011

Keävtruohoa kehiin!

Myöhässä. Aina myöhässä. On se sitten joulu tai juhannus, niin meikäläinen roikkuu vielä edellisen kvarttaalin tunnelmissa. Eikä homma vuosien vieriessä ja kivien sammaloituessa yhtään helpotu sillä että pää täyttyy entistä nopeammin ja muisikapasiteettia riittää entistä vähemmän..
Viime pääsiäisenähän jäi postittamatta pääsiäiskortit. Tästä suivaantuneena ja mieleni pahoittaneena, ostin kortit valmiiksi jo pari viikkoa sitten. Olisin halunnut myös lähettää ne, mutta lähipiiristä vihjattiin, että kuukausi ennen pääsiäistä ei välttämättä kolahda vielä vastaanottajapäässä. Mielestäni kuitenkin parempi aiemmin, kuin ei ollenkaan. No, nyt se pääsiäinen on jo lähempänä ja kortit ovat vielä kirjoittamatta...Senhän jälkeen ne pitää vielä saada lähetyslaatikkoon.
Mutta eipä viheriöi vielä pääsiäisruoho -rintamallakaan...vain noin yhden lajikkeen mainitakseni. Jos haluaisin kunnolla lietsoa paniikkiani, voisin listata tähän kaikki istuttamista odottavat yksi-  ja monivuotiset kasvit mutta jätetään se myöhempien aikojen huoleksi. Sen sijaan tähän pääsiäisruohoasiaan päätin ottaa tänään niskalenkin. Marssin ruokatunnilla lähiputiikkiin ja ostin parit pussilliset Kevätruohoa. Tarkemmin sanottuna 200 g vehnäjyviä. Viikon kuluttua minulla on siis iloisesti vihertävä pääsiäisviljelmä, jossa luomupääsiäispupu voi onnellisena loikkia! Lupaan prosessista kuvia.

3 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Jeejee. Mäkin istutin viime sunnuntaina viimevuotiset pääsiäisruohot. Toivottavasti olivat hyvin säilyneet varastossa. Mulle tulee ohraa ja senhän voi muuten syödä. :D
Ostin kyllä jo salaatti- ja yrttisiemeniäkin, mutta laitan ne maahan tai koreihin vasta keväämmällä, kun voivat olla koko ajan ulkona.

hna kirjoitti...

Meidän pääsisäisruoho-ohra kasvoi jo. Yli.

Norppa kirjoitti...

Nora, olen itsekin yrittänyt hillitä paniikkiani, että "vielä ehtii", koska kevät ei ole vielä edes kunnolla alkanutkaan.

Hna, miten siinä aina käy noin. Joko ei muista ollenkaan, tai on myöhässä, tai kasvustosta tulee ällistyttävän harva - tai sitten kasvaa - yli. ?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...