sunnuntaina, kesäkuuta 05, 2011

Tosi hauskat kotivideot

Ei tarvitse katsoa montaakaan minuuttia Hauskat kotivideot ohjelmaa, kun haluaisi ottaa ihmisiltä pois sekä lapset että eläimet. Videokamerasta puhumattakaan. Joka toisessa videossa ihminen kuvaa jälkikasvuaan, joka jotenkin satuttaa itsensä ja kuvaaja päätyy hihittelemään, tai kuvattavat eläimet ovat tilanteessa, jossa täyspäinen lemmikinpitäjä ei edes pitäisi niitä. Mitä hauskaa on siinä, että joku satuttaa itsensä..?
Yhtään ei tunnu hohdokkaammalta, että mainostauolla pyydetään taas ihmisäi ilmoittautumaan Tuuri ohjelmaan. Eikö meillä todellakaan ole kanavilla enää varaa tehdä itse ohjelmia vaan niiden pitää olla Tiina Jylhän tai Vesa Keskisen sponsoroimia?

3 kommenttia:

Joku kirjoitti...

Sattumalta eräänä päivänä kahvilassa television äärelle osuessani (sitä mediapommitusta) tulkitsin, että televisio-ajanvietteen (viihteeksi en kutsu) valtavirta koostuu nykyään ilmeisesti siitä, että kuvataan, kun (jostain ennestään tutut) julkkikset (tai sellaisiksi varta vasten tehdyt) sekoilevat / juttelevat / kokkailevat / whatever kavereiden kanssa / lomalla / tässä uudessa keittiössä (katso sponsoreidemme logo) / hassujen alkuperäisasukkaiden kanssa, ja meille kerrotaan näin, että oikeasti julkkikset elävät ihan tavallisen ihmisen elämää tavallisine tuntemuksineen ja tavanomaisine mietteineen, paitsi että ovat julkkiksia (mutta tämä viesti on sanaton). (Tuotanto on halpaa, tarvitaan puhuva pää ja sen kaveri, henkilö ja digivideokamera, ja vapaavalintainen mutta pakollinen rekvisiitta.)

Että tuota.

Käy mielessä, että lukisivat ennemmin blogeja, on tarjolla paljon monivivahteisempi, ajatellumpi ja ajatteluttavampi mielenmaisemasto. Niin minä teen. ;-)

Tai kirjoja. Niin teet sinä. :-)

Ajanvietteekseni, opikseni ja ojennuksekseni katson mieluummin (muutenkin) tavallisten ihmisten elämiä ja tapahtumuksia "tuolla ulkona", ilman televisiota (tai julkimoutta) siinä välissä.

Anonyymi kirjoitti...

Mä niin katson Tiina Jylhät myös jatkossa. Keskiseen ei vaan kykene. Tuksu-realitya odotellessa. Ai niin - luen mä kirjojakin. Ja blogeja. ;) MinkkiP

Norppa kirjoitti...

Joku; hyvin tiivistetty. Ja toki luen blogejakin, omasikin on lukemisen arvoinen. Mutta viihteeseen pätee sama mikä kaikkeen muuhunkin, jos se on heppoisesti tehty, ei se muuksi siitä muutu - mutta ihmiset, ne vasta jaksavat viihdyttää - joka päivä ja yhä uudelleen. :)
Minkki P; juuri näin linkin, joka olisi ohjannut Mikkosten perheen Youtube-videoon, jossa he laulavat Karavaanarit ohjelman tunnaria tms. - "Miksi?" -
Ja turha kai sanoakaan, että sen yhden pariskunnan yhtäkään jaksoa en pystynyt katsomaan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...