tiistaina, joulukuuta 06, 2011

Lukijat ja Kirjoittajat

Meille monelle huvin vuoksi kirjoittajalle tai muuten vain välähdyksiä arjesta tallentajalle blogien tuleminen on ollut uskomaton mahdollisuus tehdä sitä mistä on iloa itselle, ja ehkä joskus jollekin muullekin.
Blogit yhdistävät tuttuja ja tuntemattomia. Toiset jäävät seuraamaan sivuille pitkäksikin aikaa, joku toinen taas piipahtaa sattumalta ja saattaa ohjautua linkkien kautta toisten tuttujen sivuille. Ilman lukijoita ei olisi kirjoittajia, eikä ilman kirjoittajia voisi olla lukijoita. Teitäkin käy täällä päivittäin yli sata vierailijaa ja minulle se on huikean paljon.

Tähän liittyen, ja halusta myös jollakin tavalla laittaa hyvää kiertämään,  avasin Joulupata-keräykseen yhteistön nimellä: Readers & Bloggers ja haastan kaikki blogien lukijat ja kirjoittajat osallistumaan Pelastusarmeijan keräykseen:


Joulupata: Readers & Bloggers

Toivon myös ettei kukaan ahdistu tästä haasteesta. Kaikki tavat auttaa ovat yhtä hyviä ja jokaisella on oikeus osallistua tai olla osallistumatta oman tahtonta mukaan. Halusin vain luoda yhden helpon mahdollisuuden lisää. Mutta niille jotka osallistuvat, SuurKiitos teille jo etukäteen, muistakaa laittaa haastetta myös kaikille tutuille blogeile ja niiden lukijoille myös eteen päin!

Tänään(kin) - Itsenäisyyspäivänämme -  olen äärinmmäisen kiitollinen, että saan kirjoittaa ja lukea suomeksi. Tämä kieli on niin rikas ja kaunis. Hinta siitä on ollut mittaamaton ja sen puolesta taistelleet joutuivat maksamaan siitä perheineen liikaa.
Kiitos.

3 kommenttia:

M. kirjoitti...

Ihana ajatus!

Kävin heti eilen
pistämässä
korteni kekoon! :)

<3

Joku kirjoitti...

Ja kuitenkin, sitä on niin paljon helpompaa "ponnistella älyllisesti", kuin oikeasti tehdä jotain tällaista konkreettista. ;-)

Norppa kirjoitti...

Ihana M! Tämän vuoksi kannattaa tehdä pieniäkin asioita, koska Yhdessä niistä tulee Isoja. Olen jo nyt iloinen! :)
Ja Joku, parastahan on ponnistella älyllisesti ja saada aikaiseksikin jotain. Se toinenkin vaihtoehto on koettu. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...