tiistaina, heinäkuuta 03, 2012

Kesäraksalla

Terveisiä kesäraksalta. Olen työharjoittelussa pintakäsittelyl/viimeistelyinjastolla. Tähän mennessä olen saanut kuulla, että raksatyöskentelyssäni kaiken muun voisi melkein korjata paitsi asenteeni, ja että maalamiseni sujuu muuten hyvin mutta, että suti kuluu..
Tänään koettiin myös heti aamusta suurenmoinen hetki kun minut ylennettiin käyttämään aivan oikeita työvälineitä. Vasemmanpuoleisella pensselillä työ sujui heti kolme kertaa nopeammin kuin aloituspäivänä,  ja kun tiedustelin vastaavalta mestarilta, miksen saanut jo heti ensimmäisenä sitä käyttööni, hän vastasi: "En raskinnut antaa." Ihme, että työmailla aikataulut vähän venähtävät.

3 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Kuulostaapa kivalta hommalta! Viime kesänä olin auttamassa ystävää ison aidan maalaamisessa;oli aika kivaa mutta väsyttävää hommaa...

Minkki P kirjoitti...

Kai sulla on jo tänään pensselit kummassakin kädessä?

Norppa kirjoitti...

Yaelian; maalaaminenhan kuullostaa aina etukäteen innostavammalta, mitä ehkä sitten muutaman päivän tai joskus jopa tunnin päästä onkaan. ;)

Minkki P; luonnollisesti. Jos kerran on oppinut kirjoittamaan kymmensormijärjestelmällä, niin kyllähän sitä maalaamaankin oppii kaksikäsisesti.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...