perjantaina, marraskuuta 24, 2006

Näppärästi paketissa

Mulla on kotona kannettava. Ja laajakaista. Paketissa. Kompakki on ruskeessa paketissa, intternetti on vaaleassa. Vaaleassa on kantokahva. Ruskee paketti on ollut kotona kaksi päivää, vaalea vasta yhden. On kuulemma helppo ja vaivaton asentaa. Palomuurin ja virustorjunnan saa ihan netistä lataamalla. Selkeät ohjeet on mukana.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Innokkaina Helsinkiin muuttajina otimme välittömästi laajakaistan, joka oli palveluntarjoajan mukaan todella kätevä asentaa, vain klik ja netti toimii. Ensiksi huomasin, että eihän koko paskakonetta voi edes asentaa työpöydälle, koska kyseisestä huoneesta puuttuu antennipistorasia. Tämän jälkeen askartelin aikani olohuoneessa koneen kanssa(=2 päivää) ja kolmantena päivänä ah, se toimi sittenkin! Mikä ilon päivä! Mutta ongelmanahan oli edelleen se, että 30 metriä johtoa ja kannettava olivat keskellä olohuoneen pöytää. Tästä vimmastuneena pakkasin modeemin "siististi" takaisin laatikkoon ja kävin vaihtamassa modeemin langattomaan versioon (= 69 e). Joka oli jälleen TODELLA näppärä asentaa. Kunnes kävi ilmi, että LANGATON yhteys toimii hienosti – kolmen johdon kanssa..Lopulta reilun viikon tuskailun jälkeen, ostin vielä langattoman USB-nippelin (= 39 e) ja mikä onnen päivä, laajakaista toimii ja LANGATTOMASTI!

Tämä tarina oli pitkä – ja tosi.

Norppa kirjoitti...

helppo ja vaivaton(tässä yhteydessä) = rienausta

Anonyymi kirjoitti...

Koska aiot avata sen paketin? Muista että Minkki P:n auttava puhelin on auki. Apua tuskin tulee siihen asennukseen, mutta lupaan kuunnella ongelmat kärsivällisesti.
Onnea koitokseen!

Anonyymi kirjoitti...

Elkki helsinkiläinen? Verde verkottuu? Miehän oon näemmä eläny ihan tynnyrissä. Taas.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...