tiistaina, marraskuuta 21, 2006

Ystävyys on kuin pieni porsas


Tänään on naurattanut ainakin kaksi asiaa. (ok, no myös se eilinen legginssien valuminen nauratti. ja eilen se nauratti vain puoliksi koska toinen puoli energiasta piti käyttää niiden muka vaivihkaiseen ylhäällä pitämiseen ja vakuuttavalta näyttämiseen - hameen kera todella helppoa. mutta olihan siinä jotain haikeaa paluuta lapsuutenkin..kaikki tytöt muistavat miten ihan pienenä sukkahousut aina valui ja oli sitäpaitsi nilkoista ihan makkaralla)
Mutta aamulla käydessäni työväenopistolla allekirjoittamassa pöytäkirjaa, huomasin seinällä iloisen ilmoituksen arpajaisista, ja keskelle aulaa sijoitetun polkupyörän.. Hieno musta Aino-pyörä. Tosin repeäminen(ehkä hieman aiheetonkin) tapahtui vasta kun luin että "ollut vain kesäkäytössä". Siis arpoa voi myös käytetyn pyörän!! Ja jotenkin siinä on taas oikeaa asennetta - mitä tässä nyt liikaa nirsoillaan - meillä on bränikkä(tai siis melkein) Aino-pyörä, ja se on juuri passeli arpajaispalkinto.
Toinen repeäminen tuli siinä vaiheessa kun pengoin vanhoja sähköposteja ja löysin sieltä kaikenlaista..ystäväni H oli analysoinut n. vuosi sitten että "..jos norppa on noita..niin ollanko me sitten enkeleitä" ja mukana tietysti pitkä seloste "Valontuojista"(tpv=tähän palataan vielä), ja toisessa meilissä oli jukka virtasen kuva, koska jukka virtanen on yksi idoleista, ja viimeisessä meilissä oli Ystävänpäivä tervehdys...joka kiteytti taas olennaisen. Ystävyys on kuin pieni porsas.

ps. mutta tän hetken suosikki on kylläkin "heiiiii - norppa on ihan niinku se sekopää vanha nainen(joka oli yliseksuualinen koska sen aivokuori oli murentumassa..?), siitä Dr Housesta, - sekään ei enää pussaile!!!" (mikä on jo huomattavasti parempi kuin se edellinen "salattujen elämien jenni -vertaus...)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten sitä voikaan unohtaa miten HIANO mies Jukka Virtanen on, vaikka viimeksi tänään (ja tää on HEI ihan sattumaa) kuuntelin miestä radiosta ja katselin kuvaa viime talven risteilyltä, missä Virtanen ja "pojat" esiintyivät.

Ja onhan JV mun papan ööö... oliko serkun bestis. Noh, Stasi tietäisi, mutten nyt jaksa kysyä. Ja hei Mänttä on pieni ja Virmailan suku suuri.

Norppa kirjoitti...

sepä se! ja mulla on vielä paljon muitakin unohtuneita asioita takataskussa!! ;) Valoa päivään!

Anonyymi kirjoitti...

Sun blogisi lisäksi mä oon koukussa Dr.Houseen. Jos mä oisin lääkäri niin mä oisin just kun Dr.House.

Anonyymi kirjoitti...

Toi house läppä on kans niinka PETO, mä en enää muista mistä se tuli ja miten se styfilysklamyydia-mikä-lie liittyi mihinkin...

Mutta eihän se mitään. SSK vaiko SKK, mutta 9.10. on vähän niinka Suomen nain ileven...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...