maanantaina, marraskuuta 27, 2006

Turhat Juhlapöydän konvehdit (festkonfekt)

Juhlapöydän konvehtirasiassa seuraavat konvehdit ovat verrattain turhia: Zabaglione, Pehmeä toffee, Suklaacrisp, Hasselpähkinä ja Suklaatryffeli. Sen sijaan paikkansa puolustavat: Ananas, Minttu, ehkä Tumma suklaa ja uutena Vadelmamarmeladi(miks niitä on vain yksi?).

Ja sitten siihen " ei saa valikoida vaan pitää syödä konvehdit järjestyksessä" vauhkoiluun vastaukseksi että: Eikö se nyt hyvänen aika riitä että viikonpäivät ja vuodenajat tulevat järjestyksessä, täytyykö sitä vielä väen vängällä tuhkehtua nougattiin jonka haluaisi syödä sitten kun ei enää mitään muuta ole jäljellä?!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelisin lämpimästi, että harkitsisit vielä hieman tuota ananaksen ylistämistä..

JA ne suklaacrispit ja hasselpähkinä konvehdit voit sitten jättää mulle, käärästä vaikka folioon ja antaa uuden vuoden pakettina. esimerkiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Norppa!!! Mistä lähtien sä olet syönyt suklaata???

Norppa kirjoitti...

No kuten huomaat niin hyvin vaivalloista se näytti olevankin kun siitä pitää vielä valittaa. :) Saariston perhe toi sitä ja mä unohdin lahjoittaa ne takaisin, eikä ollut mitään ruokaa niin ananas, minttu ja vadelma meni.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Anonymous said...
Tuosta suklaa-asiasta. Kaikki pahoiksi mainitut voi säästää minulle, Nooran luettelmat pahat on juuri parhaita, varsinkin nougat. Tummasuklaa rommilla ei maistu minulle, mutta se taitaakin olla fazerin rasiassa, ne on perinteisesti syötetty Laikalle. Tiedän, että suklaa ei sovi koiralle, mutta 2 palaa per rasia ei voi tappaa koiraakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Joulukonvehdit on vähän kuin ihmiset. Kaikki ei voi pitää kaikista.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...