sunnuntaina, heinäkuuta 19, 2009

Paluu kaupunkiin

Kun on yhtä jaksoisesti melkein kolme viikkoa pois kotoa, avaa kotioven pienellä kunnioituksella. Onko kenties poissa ollessa tullut vesivahinkoa, kukat kuolleet, jääkaappiin jäänyt jotain tai mahdollisesti roskapussi jäänyt viemättä viime hetkien tiimellyksessä; mutta ei - kaikki kunnossa.
On mukava tunne tulla mielellään kotiin vaikka veden äärellä mökkeily on tämän maan parasta antia. Vesi loiskuaa laituriin, haavan lehdet havisevat puissa ja kevyt kesätuuli leikittelee iholla. Ja on aikaa. Silloin on hyvä olla.
Mutta kaupunkiinkin on hyvä tulla. Jossain vaiheessa kesää pitäisi ilmeisesti päästä ihan terassille asti, siitähän talven pimeinä räntäiltoina haaveillaan mutta vielä ei ole vain ehtinyt(tai kerennyt, niin kuin Loimaalla sanottaisiin) Sisävessa ja juokseva vesi(ja interwebbi) ovat arjessa mukava plussa, eikä hyttysiäkään tule ikävä. Silti kyllä mielummin asuisin ainakin toukokuusta syyskuuhun mökkiolosuhteissa. Neljä kuukautta samoissa trikoissa ja t-paidassa, hiukset linnunpesänä pään päällä mutta otsa rypyttömänä kuin synneistään vapaalla lapsella.. ;)

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...