keskiviikkona, heinäkuuta 15, 2009

Kuk-kuu - Sivistyksen tuolta puolten

Hyvänen aika. Piti sitten veneellä lähteä Lohjan kirjastoon asti ilmoittamaan, että kesä jatkuu ja hengissä ollaan. Eipä, että perään oltaisiin varsinaisesti kyselty mutta lukijoilleni uskollisena en ole tottunut olemaan päiväkausia pois näppäimistöltä. Enkä nytkään olisi, elleivät yhteydet tekisi tepposiaan.
Toinen innoittaja on myös aika. Kun kerran lomatunnelmaan on päästy, vannekin alkaa jo otsalohkon ympärillä hellittää, niin ymmärtäähän sen että kommentoitavaa riittäisi päivittäin sivukaupalla. Niin Keskustan "Eroamattomista" kuin uskomattomista kesäaikaan tulevista radio-ohjelmista.(ehkäpä on aivan hyvä että yhteydet ovat tavoittamattomissa..)
Viikko sujuu rauhallisissa oloissa saarella. Kännykän netti toimii mutta blogger siinä ei, ja koska koneessa ei sattunut olemaan PC-suittia ladattuna, jäi yhteyden muodostaminen siihen. Joku teknisempi saattaisi tietää ratkaisun mutta nyt sitä mennään sillä mitä on!
Lohjan kirjastosta mukaan tuli Katri Lipsonin Kosmonautti, Paul Austerin Sattumuksia Brooklynissä sekä Andrea Maria Schenkelin Hiljainen kylä. Loistava ja ystävällinen palvelu täälläkin. Kyllä taas on pakko hehkuttaa suomalaista kirjastolaitosta!
Kesämieltä ja kikkelis kokkelis!

**********

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Missä pelastusliivi?

Norppa, Noora kirjoitti...

ERITTÄIN aiheellinen kommentti. Tätä kömmähdytä minulle tapahtuu harvoin. Veneillessä olen vielä extra-huolellinen mutta ilmeisesti kesäaurinko ja innostus aiheutti hetkellisen mielenhäiriön, saatika että julkaisin siitä kuvan. Vastapainoksi pitää lisätä ihan perinteinen liivillinenkin kuva.
Tätä samaa aihetta kommentoitiin myös muualta sekä tekstiviestein, että sähkpostein. Asiaa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...