perjantaina, elokuuta 12, 2011

Hierojan kautta töihin

No nyt ollaan päästy jo hierojalle asti. Kuullostaa paremmalta mitä oli.  En ollut nauttimassa  rentouttavasta ja hemmottelevasta kuumakivihieronnasta, vaan aivan mekaannisesta "tää voi sitten vähän tuntua" hieronnasta. Tuntui kyllä. Onneksi. Hieman arpoen löydetty osoittautui ammattitaitoiseksi ja asialliseksi. Tuo asiallisuus täytyy mainita erikseen, koska muitakin kokemuksia vuosien varrelta on. Ryhdistäni sain kehuja mutta valitettavasti myös toisen puolen lapani on niin jumissa että olisi ollut vain ajankysymys, että sekin olisi alkanut oireilemaan. Hauskana yksityskohtana mainittakoon, että olkapäitä hieroessani hieroja totesi, että "tänne se voima keräytynyt ja sitten purkautuu kun saadaan tätä auki". En varsinaiseti ole pitänyt itseäni minään lihaskimppuna mutta ehkäpä tästä rohkaistuneena kaivan kotona käsipainot esiin.
Totuushan on, että päätetyöläisen pitää tehdä vahvistavia niska- ja selkälihasliikkeitä. Ja Arto Bryggaren mielestä myös syviä vatsalihaksia..

3 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Toivottavasti hieronnasta oli apua.Itselläni on niska aika jumissa ja nyt tällä viikolla jumittui vielä selkäkin(mutta se johtui selän takana toimivasta tuulettimesta)joka nyt on jo melkein ok.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Norppa! MinkkiP

Norppa kirjoitti...

Yaelian, kyllä siitä oli mutta kyllä se sitten sattuikin, ja vielä tänäänkin ymmärrän mitä hieroja tarkoitti kun sanoi että "tulen muistamaan häntä lämmöllä pari päivää". Ensi viikolla vielä uudestaan ja päälle aktiivista koti/työjumppa ja venyttelyä - ja lupaus, etten iiiiiikinä enää päästä yläselkääni samaan kuntoon.
Kiitti MinkkiP, kyllä tästä pian flamenco-kuntoon päästään! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...