maanantaina, elokuuta 22, 2011

Eikö se ikinä opi?

No ei. Tämä on taas niitä kertoja kun aloitetaan lenkkeily. En edes muista, kuinka monetta kertaa tässä taas lähdetään "ensimmäiselle" lenkille mutta hyvähän se on, että yritystä riittää. Jännä homma vain, että koko kaunis kesä meni ilman, että oli pakko vetää tossuja jalkaan kertaakaan mutta heti kuin kelit huononivat niin kirkastui ajatus peruskunnon kohottamisesta. Kovin kummoiselle kierrokselle en lähtenyt paahtamaan mutta kyllä nuo muutamatkin kilometrit vesisateen säestämänä olivat riittävä ponnistus tälle päivälle. On se muuten kumma, miten alamäkeä mukavasti rullaisi melkein rallatellen mutta heti ylämäen alkaessa hymy hyytyy.

5 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Pääasiahan on että liikkuu! Hyvä kun lähdet ensimmäiselle etkä viimeiselle lenkille :)

Norppa kirjoitti...

Älä muuta sano! Jos sitä nyt sitten ei säännöllisesti tekisikään yhtä tiettyä juttua, niin sekin on ookoo että välillä pyrähtelee tossuilla ja toisella kertaa taas sotkee fillaria. Mun pitäisi kehittää tässä "aikataulukapeikossa" joku extra-tehokas bussitreeni, jota voisin tietysti vetää kanssamatkustajien iloksi vaikka ihan sieltä kuskin vierestä mikrofonin avulla... :)

Nimetön kirjoitti...

ME SO PROUD!!! MinkkiP

Norppa kirjoitti...

jeee! tänks Minkki P, kehumisella ja kannustuksellahan mut on ennenkin saatu tekemään ihmeitä.. ;D Ja hyväähän tässä mun kannalta on se, että vaikka tuo "eka" kerta taas tuntui yhtä tahmealta kuin painajaisunessa tervalta juokseminen - niin vielä on seuraavat neljä kertaa jäljellä. Kokeilen vanhaa "viides kerta toden sanoo" -kikkaa, ja kokemukseni mukaan se viides kerta on hieman helpompi vaikka nuo neljä edeltävää jumputettaisiinkin sappinesteet kurkussa.
ps. sun ja tean aktivoimana on käsipainot jo kannettu asuintiloihin asti :D

Nimetön kirjoitti...

Niin sitä pitää. Kyllä se Lohja vaan sopii sulle! MinkkiP

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...