tiistaina, elokuuta 09, 2011

Miten voit?

Tänään tuli viesti taas yhdeltä ystävältä, että jaksamisen kanssa on vähän vaikeuksia. Kulisseja on pitänyt pitää yllä ja nyt kun sitten vihdoin sairaslomalla ollessaan on kertonut ympärillään oleville, että ei mene ihan hyvin, on osalla ihmisiä ollut vaikeuksia uskoa. Eihän terveen näköinen ja hymyilevä ihminen nyt huonosti voi voida. No kyllä voi. Kovinkin huonosti. Niinä huonoina hetkinä vaan kukaan ei ole näkemässä, ja niinä tsemppihetkinä kaikki energia menee...no, siihen tsemppaamiseen.
Liian usein tulee "kaiken kiireen keskellä" vain uskottua omiin silmiinsä, vaikka hetkeksi pitäisi pysähtyä oikeasti kuuntelemaan. Ja jos jostain ystävästä ei ole kuulunut vähään aikaan, ei se välttämättä johdukaan siitä, että hänellä on niin paljon parempaa tekemistä, vaan se voi johtua siitä, ettei tuolla ihmisellä vaan ei meinaa energia riittää yhteyden pitämiseen. Useammin pitäisi siis kysyä toisiltamme vointia, ei niinkään sitä että onko tullut tehtyä viime aikoina mitään mieletöntä..
Voisitteko siis ystäväni blogin lukijat kertoa tuohon kommenttilaatikkoon, että miten tänään voitte?

11 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Kiitos kysymästä,suht koht ok,vaikka selkä onkin jumissa...toivottavasti itse voit hyvin.

Kikkis kirjoitti...

Kiitos kysymästä, elämä on hyvää, kiireistä ja töissä kiristää pinnaa mutta muuten mukavaa.

Nora kirjoitti...

Norppa, miten itse voit? Joko lapa helpottaa? Oliko Kalevan Kisat hieno kokemus?

Itseäni hävettää sanoa tuon kirjoituksen jälkeen, että hyvin menee. Hieman töihinpaluu on muuttanut rytmiä, joten väsyttää, mutta muuten ei valittamista. Silti en ole hyvä ottamaan yhteyttä, vaikka energiaa pitäisi olla. Liian usein energia vaan kohdistuu omaan itseeni ja uusien kokemusten hankkimiseen. Joten mennäänhän pian lounaalle yhdessä?

M. kirjoitti...

Mielummin mäkin käännän kysymyksen takaisin kysyjään.
Miten sä voit tänään?

Hyvin hyvin harvoin
tekee mieli
omalla millään
kuormittaa
ketään muuta
kuin sellaista,
jolle siitä maksetaan. ;)
Siinäpä sit
kiemurtelevat,
kun kerron pastoimmatkin
fiilikset! =P

Nopein päivitys olkoon,
jotta
olosuhteisiin nähden
hengitän melko
vapaasti.
:)

Mutta miten voit sinä?

Blue kirjoitti...

Kiitos kysymästä Norppa,tänään tuntuu paremmalta kuin eilen. Miten sä voit tänään?

Olen se kaveri, josta blogissa kirjoitettiin. Sain nukuttua jonkun verran viime yönä ja nyt levänneenä maailma ei näytä niin ahdistavalta paikalta. Ahdistavinta tällä hetkellä on ehkä se, että mun odotetaan olevan hetkessä kunnossa. Jotkut eivät kai halua uskoa, että tuttu ihminen voi olla hajalla. Ajattelevvat, että liioittelen tai ahdistuvat itse ajatuksesta, että heidän pitäsi jotenkin tukea.

Hienoa on se, että mulla on sellaisia kavereita, jotka oikeasti välittävät. Yhdelle pitää ilmoittautua joka päivä. Siitä saa jo paljon voimaa. Toivoisin, että jokaisella olisi sellaisia kavereita.

Kiitos Norppa eilisestä chattailystä ja iloa tähän päivään!

Prepe kirjoitti...

Norppa. Kiitos kysymästä. Työt alkavat ensi viikolla, mutta jo kolme päivää on saanut tällä viikolla työasioita hoidella. Myönnettäköön, että ketuttaa, mutta onhan tässä arkeen paluussa puolensakin.

Norppa kirjoitti...

Erittäin ilahduttavaa kuulla teistä ja voinneistanne. Useammin tosiaan pitäisi kysyä.
Yaelian; tällä kertaa empatiani ei voisi paremmin osua kohdilleen, koska tuon oman lapaluun vuoksi on helppo kuvitella sama juttu koko selkään. Pikaista oipumista!
Kikkis; toivottavasti viikonloppuna helpottaa pinnan kiristämisen kanssa ja mukavaa, että elämä on hyvää. :)
Nora; Kalevan Kisat oli mainio! Jopa niin, että musta voisi saada seuraa tulevina vuosina ihan muihinkin arvokisoihin katsomaan, siis biitsin lisäksi..:) Tykkäsin, vaikkakin olisi ollut hienoa seurata vaikka hieman parempienkin tuloksien syntymistä. Eikä sitä tarvitse hävetä, että menee hyvin. Ketään ei auta se, että jollakin muulla menee huonosti.Päinvastoin, kun yhdellä on hyvin, tarkoittaa se sitä että toisellakin voi olla. Ja kyllä, lounaalle.
M. tiedän hyvin mitä tarkoitat, ja joskus voinnin kysyminen, voi olla tosi suuri kysymys, ja joskus sitä haluaa myös arvioida kysyjän kapasiteettia vastauksen suhteen - mutta useammin pitäisi kertoa maksuttomillekin kysyjille voinnistaan - tai suoranaisesti tyrkyttää sitä tietoa ilman kysymättäkin. :) Hengittäminen on tärkeää.
Blue: My pleasure. Hyvä, että tänään on tuntunut valoisammalta. tärkeintä on ottaa oma aikansa ja oma tilansa. Ihmisillä saattaa joskus mennä pasmat sekaisin uudesta tai yllättävästä tilanteesta mutta pääasia ettei anna sen vaikuttaa omaan oloon. Ensi viikolla sitten melomaan.
Prepe: Loma..hmmm..mikä se olikaan? Kyllä ne pari ensimmäistä päivää töissä vähän kirpasee mutta sitten menee ohi ja elämä sujahtaa "normaaliin" uomiinsa. ps. työn tekemisestä lomalla pitäisi sakottaa

Ja kiitos kaikille myös kysymästä, niin kuin useasti muulloinkin, olette taas ilahduttaneet minua tulemalla tänne. Vointi pyörii nyt hieman tuon lapaluun ympärillä, koska päivällä alkaa olla jo hankalaa istua työpöydän ääressä, eikä lääkkeetkään tunnu purevan. Eivätkä myöskään kotona suoritetut erittäin vapaasti sovelletut jooga/venyttely/modernitanssi meets africa -asennot/vemputukset, joiden kanssa esim. tänään näin oikein vaivaakin. Valitettavasti ei kuvamateriaalia.

Joku kirjoitti...

Väsyttää jonkin verran päivin, ja illoin en saa nukahdetuksi. Toisaalta olen huomannut olevani onnellinen tässä kodissa. Kaikki ei siis mene ihan kohdalleen, mutta perustila on valoisa.

Ansku kirjoitti...

Kaliforniassa kaikki hyvin lukuunottamatta alinomaan enemmän tai vähemmän jäytävää ikävää. Toivoisin että sinä ja kaikki muutkin tärkeät ihmiset olisivat myös täällä tai me siellä. Sain itselleni ihanan perheen, mutta olen joutunut maksamaan siitä kovan hinnan. Halaus Noora, sinä olet tärkeä.

Norppa kirjoitti...

Joku, hoidathan itseäsi? Perusvaloisuus on jo paljon mutta nukkua pitäisi - ja kun on vireämpi päivällä, näyttää kaikki muukin taas vielä valoisammalta.

Norppa kirjoitti...

Ansku murunen, välimatka sinne on huikea mutta onneksi tämä internet ja henkinen välimatka on vain pieni miljardisosa siitä matkasta. Koita iloita ja nauttia täysillä kaikista niistä arjessasi tällä hetkellä olevista ihanista asioista - ja kuka tietää mitä ilahduttavaa ja kuinka pian tulevaisuus tuo taas tullessaan.
Ja olet meidän kaikkien mielessämme täällä usein ja kaikkille täällä oleville aivan yhtä Tärkeä, vaikka ex tempore kahvittelu ei tällä hetkellä onnistukaan. Olen kuitenkin edelleen aivan todella, todella iloinen, että ehditte piipahtamaan viime kesänä meilläkin kaiken muun hässäkän keskellä. *Iiiiiiiso Halaus*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...