maanantaina, elokuuta 15, 2011

Käsityön ihmelapsi

Maanantaiaamu. Työhousuistani oli toisen lahkeen käänne pudonnut ja alkanut repsottaa. Ikävämpi homma. Etenkin kun olin laittanut paidan päälle, johon ne housut mielestäni tänä aamuna kuuluivat. Etsin neulaa ja lankaa. Eipä, että  olisin mitään niin ihmeellistä osannut tehdä niillä mutta olisin antanut itselleni pisteitä yrittämisestä. Ei löytynyt. Eikä löytynyt muuten niitä lukuisia pieniä hakaneulojakaan, joita olen juuri näitä hätätapauksia varten säästänyt. Juuri sellaisia minimalistisia pikku hakaneuloja, joilla voi kiinnittää esim. housunlahkeen työpäivän ajaksi.
Ei neulaa, ei lankaa, eikä hakaneuloja. Kello kävi mutta pidin pään kylmänä. Löysin laatikollisen verhonipsuja. Täydellistä. Verhonipsuista vain ylimääräinen lenkki päästä pois ja nipsukat lahkeisiin. Tehtävä suoritettu. Kenkät jalkaan ja töihin. Pysyi koko päivän. Suosittelen.

5 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Mahtavaa Norppa! :D

Norppa kirjoitti...

Kiitti! Muista säkin pakata aina muutama verhonipsu mukaan matkalle lähtiessä! ;D

Nora kirjoitti...

Pitää muistaa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä satuin kuin ihmeen kaupalla löytämään neuloja ja lankaa, mutta siitä ei aina tule kovin kaunista jälkeä, jos valkoista kangasta alkaa paikkailla mustalla ompelulangalla... MinkkiP

Ansku kirjoitti...

Kätevä emäntä :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...