sunnuntaina, tammikuuta 08, 2012

Blog Your Opinnion - äänestäisin Pekka Haavistoa

Kävin eilen iltakylässä Karjaalla. Oikein linja-autolla menin. Tiesittekö, että Lohjalta Karjaalle pääsee bussilla puolessa tunnissa ja alle kympillä, ja että matkalla yksi pysäkeistä on Mustion Muonituksen edessä? Minä en tiennyt. Mustion Muonitus näytti sympaattiselta.
Karjaalla asuu ystäväni, jonka olen tuntenut parikymppisestä asti. Voinen todeta, että jo tovin siis. Valitettavasti emme onnistu tapaamaan kovinkaan usein mutta laatuhan korvaa määrän.
Hauskaa oli, että hyvä kun istumaan ehdin, niin hän jo tivasti, ketä aikoisin äänestää. Tai oikeastaan kysynyksen ydin oli, että "et kai sä Lipposta äänestä". Tämän eilisen kysymyksen sekä Scott Hanselsmannin kirjoituksen innoittamana päätin kiroittaa alla olevat pari riviä.
Minusta kiinnostavin presidenttiehdokas on Haavisto. Kun klikkaa itsensä hänen teemojaan esittelevälle nettisivuille, törmää rauhaan. Jo se saa toivomaan, että kyseinen henkilö edustaisi maamme ajattelutapaa sekä arvoja maailmalla.
Pelkkä ajatuskin, että Pekka Haavistosta voisi tulla maamme presidentti, on innostava. Se virittää toivoa uudesta aikakaudesta. Minun Suomeni on avoin. Se on solidaarinen sekä arvostaa rauhaa.
Asiasta bloggailee myös täällä usein piipahteleva Joku.

Image: Tehtävä Suomessa, Pekka Haavisto

8 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Minäkin olen ajatellut Haavistoa äänestää.

Norppa kirjoitti...

Hyvä Yaelian; together we stand strong! :)

Prepe kirjoitti...

Kerrankin Norppa olemme samassa rintamassa! Edellinen kerta taisi olla joskus kieltolakia koskevan neuvoantavan kansanäänestyksen aikaan...

Norppa kirjoitti...

Hyvänen aika - näinkö Haavisto yhdistää Suomen kansaa jo ennen 2. kierrokselle pääsyä! Mä niin näkisin tässä sellasen SoMe-mainoksen paikan..Yhteiskuvassa; Norppa&Prepe -
Samassa rintamssa - Pro Haavisto -
because his worht it!

Anti Sport kirjoitti...

Aika moni on antanut ymmärtää että Lipposta nyt vain ei voi äänestää. Kyllä Kansa muistaa ja tietää kuka aloitti vuosikymmeniä rakennetun hyvinvointivaltion purkamisen.

No niin. Shit vanhan renkutuksen päivitys, kuultu aidolta homomieheltä, joka piti sitä hillittömänä:

Håmå-Pecka maailmalta kotia saapui, oli hällä niskassa An...Nexor.

Tämä ei ollut vihapuhe. Piis.

Norppa kirjoitti...

Anti Sport, pitkästä aikaa, ja melkein analyyttisenä! Olisi ollut mielenkiintoista kuulla, ketä sinun mielestäsi voi äänestää. Piis.

Anti Sport kirjoitti...

En periaatteessa äänestä naista. Tämän on minulle opettanut eräs nainen, joka periaatteessa (ja käytännössä) äänesti naista. Tämän takia en äänestä myöskään Sari Essayahia, joka on tarjolla olevista ehdokkaista todennäköisesti älykkäin ja paras numeroissa. Haavisto olisi myös korkealla, ellei olisi vihreä. Lipponen... hehe...

Biaudet on järkyttävän typerä kokotti ja tässä ei oteta kantaa älykkyyteen, hän on varmasti kellokäyrän oikealla puolella, mutta niin sanomattoman typerä. T-Y-P-E-R-Ä.

Loput ovat samalla lähtöviivalla, mutta kyllä sieltäkin ekan kierroksen äänensaaja löytyi.

Anonyymi kirjoitti...

Juu,
olisihan se pitänyt arvata blogia lukiessa. Vihreys on itseisarvo ajattelematta Presidentin roolia suomen keulakuvana.
Pekan poikaystävä, tuo juopuneena ajanut ja pahoinpitelystä syytetty. Kyllä sen on oltava hyvä presidentin puoliso! Jokainenhan meistä hakkaa vastaantulijoita ja juotuaan GT:itä, hyppää auton rattiin.
Niin, onhan Haavisto ollut ulkomailla ja osaa ajatella... Kuten 5,3 M suomalaista.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...